Betöltés...

HP 658A Eredeti Toner Fekete

Ár: 90.710 Ft

Számíthat arra, hogy a JetIntelligence és ColorSphere 3 funkcióval ellátott HP Original LaserJet tonerkazettákkal egyenletesen jó minőségű színes nyomatokat kap. A továbbfejlesztett nyomtatási mód még több színt biztosít. Növelje a marketinganyagok hatását a továbbfejlesztett nyomtatási mód innovációjának széles színválasztékával. Az opcionális nagy hozamú patronok használatával több mint négyszer több oldalt nyomtathat, mint a hagyományos patronok.
Számíthat az egyenletes, lenyűgöző eredményekre - az első oldaltól az utolsóigSegítsen előre vinni vállalkozását. Bízzon a HP eredeti tonerkazettákban a következetes, megszakítás nélküli nyomtatás és az értékállóság érdekében. Az eredeti HP patron és a képalkotó dob kétrészes kialakításával teljes értéket kaphat a tonervásárlásból.
Segítsen biztosítani, hogy az innovatív csalásgátló technológiával garantáltan azt az autentikus HP minőséget kapja, amiért fizetettA nyomtatóflotta-irányelvek időt és költségeket takaríthatnak meg a HP nyomtatóflotta egységes nyomtatási eredményei révén. A HP nyomtatásmérő technológiájával nyomon követheti a patronok használatát, és az eredeti HP tonerkazettákba épített intelligenciával könnyedén újrarendelhet. Az automatikus pecsételtávolítás gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé.Tervezzen előre - a HP Web Jetadmin használatával nyomon követheti a tonerhasználatot, és rendszeresen kaphat kellékanyag-frissítéseketA HP a hosszú élettartamú kazetták és dobok tervezésével segít csökkenteni a környezetre gyakorolt hatást, az újrahasznosítás pedig a HP Planet Partners programmal egyszerű. A HP 658-as patronok olyan tonert használnak, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a nyomtatás során energiát takarítson meg.
A kétrészes kazetta- és dobkialakítás hosszabb élettartamot és idővel kevesebb cserét biztosítAz eredeti HP tonerkazetták használatával elkerülheti a frusztráló újranyomtatásokat, az elpazarolt kellékanyagokat és a szervizhívásokat.

Kompatibilis nyomtató: HP Color LaserJet Enterprise M751 Printer Széria.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 658A Eredeti Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)