Betöltés...

Lexmark B342H00 Eredeti Toner Fekete

Ár: 49.440 Ft

Magas hozamMaximalizálja a megtakarítást és élvezze a prémium minőséget az eredeti Lexmark tonerekkel. A nagy kapacitású tonerek alacsonyabb oldalankénti költséget kínálnak, és több oldalt tartalmaznak, mint a standard hozamú tonerek. Tökéletes nagy mennyiségű nyomtatáshoz.
Unison tonerA Lexmark nyomtatási rendszer teljesítményének alapvető eleme, a Unison Toner egyedülálló összetétele következetesen kiemelkedő képminőséget biztosít, hosszú élettartamú nyomtatási rendszer megbízhatóságát biztosítja, és elősegíti a kiváló fenntarthatóságot -- mindezt egy innovatív, rázkódásmentes nyomtatási rendszerben.
A legjobb együttAz eredeti Lexmark kellékanyagokat úgy tervezték, hogy a legjobb együttműködésben működjenek Lexmark nyomtatójával, kiváló nyomtatási minőséget biztosítva az első oldaltól az utolsóig.
Lexmark visszajuttatási programú tonerekA Lexmark Visszajuttatási Program tonerek olyan kellékanyagok, amelyeket kedvezményes áron adnak el, cserébe a vásárló beleegyezéséért, hogy a tonereket csak egyszer használja fel, és kizárólag a Lexmarknak küldi vissza újragyártásra vagy újrahasznosításra. Ezek a kizárólag egyszeri használatra szánt tonerek a Lexmark által meghatározott névleges élettartam végét elérve nem működnek tovább (a cserére való igény esetén változó mennyiségű toner maradhat). Ezek a tonerek automatikusan frissíthetik a nyomtató memóriáját is, hogy megvédjék a nyomtatót a hamisított és nem engedélyezett termékekkel szemben.
Lexmark patrongyűjtő programA környezetbaráttá válás még soha nem volt ilyen egyszerű. Végezze újra az összes használt Lexmark kellék újrahasznosítását, ha ránk bízza a részletek intézését. Ez egyszerű, okos és mindig ingyenes.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark B342H00 Eredeti Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)