Betöltés...

HP 136A Eredeti Toner Fekete

Ár: 21.320 Ft

A JetIntelligence technológiával ellátott eredeti HP tonerkazetták kiváló minőségű oldalakat biztosítanak, a nagy hozamú opciókkal és az oldalmaximalizáló technológiával segítik a költségek csökkentését, a nyomtatásmérő technológiával pedig intelligensen nyomon követik a toner szintjét.A hatékony tonerhasználatot irányító Page Maximizer technológiával a patronok teljes értékét kihasználhatja. Nyomtasson hosszabb ideig - az opcionális nagy hozamú patronokkal több mint 2-szer több oldalt nyomtathat. Intelligens módon nyomon követheti a toner szintjét a nyomtatásmérő technológiával, amelynek segítségével láthatja, hogy a kifizetett oldalakat kapja meg.
Készítsen kiváló minőségű dokumentumokat a JetIntelligence funkcióval ellátott eredeti HP tonerkazettákkal, amelyek csak a HP-tól kaphatók. Kifejezetten megbízható teljesítményre tervezték őket - anélkül, hogy feláldozná a professzionális megjelenéshez szükséges minőséget.A JetIntelligence funkcióval ellátott eredeti HP tonerkazetták lenyűgöző eredményeket produkálnak az első oldaltól az utolsóig. Nyomtasson éles fekete szöveget és professzionális minőségű grafikát, miközben segít vállalkozásának éles megjelenésében. Nincs késlekedés vagy rendetlenség - cserélje ki gyorsan a patronokat az automatikus pecsételtávolítás és a könnyen nyitható csomagolás segítségével. Számíthat az egyenletes eredményekre - oldalról oldalra és kazettáról kazettára.Segítsen csökkenteni a hulladék mennyiségét. Tartsa fenn a magas nyomtatási minőségi szabványokat és irodája levegőminőségét. A HP Planet Partners segítségével könnyedén újrahasznosíthatja a HP patronokat, és vásároljon újrahasznosított tartalmú eredeti HP tonerkazettákat, hogy segítsen lezárni a körforgást.Vásároljon újrahasznosítottat. Az eredeti HP tonerkazetták 100%-a tartalmaz újrahasznosított tartalmat.
Az eredeti HP tonerkazetták segítenek a hamisítványok elleni védelemben. Az innovatív hamisítás elleni technológiától kezdve a gyártási és ellátási lánc folyamatokig a biztonságot szolgálják.Segítenek azonosítani, hogy egy patron Eredeti HP, használt vagy hamisított-e - így biztosítva, hogy a kifizetett minőséget kapja. Segítségével kezelheti a flottájában használt patronok típusát, számíthat az egységességre, és csökkentheti a help desk hívások számát. A HP komolyan veszi a biztonságot a tervezés, a gyártás és az ellátási lánc során, hogy segítsen megvédeni az Ön adatait.

Kompatibilis nyomtató: HP LaserJet M209.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 136A Eredeti Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)