Betöltés...

Ipevo Totem 120 Videókonferencia kamera

Ár: 120.200 Ft

Konferencia kamera + Demo kamera + Dokumentum kameraEGY készülékben
Az Ipevo Totem 120 egy konferenciakamera, demokamera és dokumentumkamera egyben, szemmagasságú konferenciákhoz, online termékbemutatókhoz, valamint dokumentumok és egyéb vizuális anyagok megosztásához optimalizált kialakítással.

Fedélzeti AI automatikus képkeretezés
Az AI Stage aktiválásakor automatikusan gondoskodik arról, hogy a kamera előtt mindenki a keretben maradjon. Ezáltal a kommunikáció természetesebbé és magával ragadóbbá válik az online résztvevők számára.

AI-javított hangtechnológia
A Totem 120 fel van szerelve az IntelliGo AI-fejlesztett hangtechnológiájával. Ez a zajszűrő mesterséges intelligenciát használ, amelyet több mint 500 millió különböző adaton képeztek ki, és rendkívül hatékonyan képes megőrizni az emberi hang természetes hangzását, miközben nagy pontossággal távolítja el a zajt.

Kétlencsés kamera: Váltás a 120°-os és 80°-os nézet között
Váltson a 120°-os ultraszéles lencse és a 80°-os autofókuszos lencse között, hogy a forgatókönyvnek megfelelő tökéletes kilátást kapja. Az ultraszéles objektív ideális a tárgyalótermi konferenciákhoz vagy prezentációkhoz. Az autofókuszos objektív praktikus alternatívát kínál a dokumentumok megosztásához és az egyéni videohívásokhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Ipevo Totem 120 Videókonferencia kamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: