Betöltés...

Kandao Meeting Pro Webkamera

Ár: 387.780 Ft

Lépjen túl a korlátokon a 4in1 tervezésselA Kandao Meeting Pro egy AI-alapú 360°-os videokonferencia-eszköz, amely 360 fokos objektívvel, omnidirekcionális hangrendszerrel, Hi-Fi hangszóróval és beépített androidos rendszerrel van felszerelve. A Kandao Meeting Pro-t úgy tervezték, hogy négy az egyben a legerősebb legyen.Nincs szükség külső operációs rendszerreA Kandao Meeting Pro önálló videokonferencia terminálként is használható. Külső számítógépre már nincs szükség, a konferencia egyszerűen elindítható a képernyőhöz HDMI-n keresztül történő csatlakoztatással.
Erőteljes, mint rendszer, kényelmes a frissítés soránMivel beépített androidos rendszerrel rendelkezik, tökéletes felhasználói felülettel, a videokonferencia szoftver közvetlenül a Kandao Meeting Pro-ra telepíthető és frissíthető.
Pro módA Pro mód a számítógéptől való megszabadulásra szolgál. Csak csatlakoztatni kell a Kandao Meeting Pro-t egy HDMI kijelzőhöz és egy tápegységhez.
USB módA hagyományos mód is támogatott. A Kandao Meeting Pro USB-n keresztül csatlakoztatható a számítógéphez.
360°-os megbeszélés vakfolt nélkülRészletes képfeldolgozás 360°-os képrögzítéssel, zökkenőmentes optikai áramlási összefűzéssel, zajcsökkentéssel, széles dinamikatartománnyal, expozíció-kompenzációval és automatikus fehéregyensúlyozással.
Továbbfejlesztett omnidirekcionális hangrendszerA 8 mikrofon továbbfejlesztett a legjobb hangminőség elérése érdekében, amely 5,5 méteres hatósugaras körzetet képes lefedni. Gyűjtsön hangot sugárformálással, visszhangszűréssel, zajcsökkentéssel és üvöltéselnyomással.
Egyedi Hi-Fi hangszóróHangosabb kimenet, tisztább hangzás, nagyobb fókusz, így jobban kommunikál.
Találkozó AI intelligens felismerés 2.0Alkalmazzon kifinomult algoritmust a hatékony és pontos lokalizáció és követés érdekében. Optimalizált lokalizációs algoritmus 15 fokos végső felismeréssel a pontos fókuszáláshoz és intelligens követéshez.A hangszóró mindig a központban lehetTámogatja az 1080P és 720P kimenetet, miközben H.264 és MJPEG kódolási formátumokat biztosít. A felhasználók rugalmasan válthatnak, ha különböző videokonferencia platformot használnak.
Nézet-rögzítés és nagyításA nézet-zárás és a Zoom in/out elérhető a vezérlővel vagy a gombbal, kivéve a globális módot, a Zoom in a beszélő személy vagy valami említett dolog kiemeléséhez és a nézet lezárásához, hogy mindig fókuszban maradjon.Erősebb kompatibilitás a több lehetőségértTámogatja mind az 1080P, mind a 720P kimenetet, miközben H.264 és MJPEG kódolási formátumokat biztosít. A felhasználók rugalmasan válthatnak, ha különböző videokonferencia platformot használnak.
Egyszerű frissítési folyamatKapjon frissítési értesítést a Kandao Meeting Pro-ról, és közvetlenül töltse le és telepítse.
Bluetooth távirányítóA távirányítóval könnyen kikapcsolhatja, átkapcsolhatja a szoftvert, módot válthat, elnémíthatja, beállíthatja a hangerőt, és elindíthatja a videofelvételt.
Kiváló kapcsolódás és interakcióWi-Fi, Ethernet LAN porttal, USB-vel és HDMI-vel felszerelve a Kandao Meeting Pro elég rugalmas ahhoz, hogy sokféle konferenciaberendezéshez csatlakozzon.Elegáns és kompakt megjelenésNincs többé terjedelmes hardver, a Kandao Meeting Pro-t úgy tervezték, hogy hordozható legyen, így bárki bárhol felállíthatja a megbeszélés lefolytatásához. A beépített Android rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megszabaduljanak a számítógéptől, és közvetlenül csatlakozzanak a kijelzőhöz, ami nagyban javítja a hatékonyságot.
Támogatja a főbb videokonferencia-rendszereketA legtöbb elterjedt konferenciaszoftver támogatott, és könnyen telepíthető és átállítható. Erős kompatibilitás a rugalmas működéshez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kandao Meeting Pro Webkamera" című hirdetést látja. (fent)