Betöltés...

Kandao Meeting S Webkamera

Ár: 182.490 Ft

Ultra-Wide 180°-os önálló videokonferencia kameraA professzionális 180°-os videó, a nyolc mikrofoncsoporttal és Hi-Fi hangszóróval ellátott full-duplex hangrendszer és a Kandao Meeting AI 3.0 algoritmus integrációja révén a Kandao Meeting S hatékony és nagyszerű élményt nyújt a hibrid megbeszéléseken.
Önálló mód - a hibrid megbeszélés új szintjeA videokonferencia manapság fontosabb, mint valaha. A hatékony munka és az interperszonális kommunikáció nélkülözhetetlen módjává vált. A Kandao Meeting S rendelkezik önálló móddal, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen géppel hozzon létre egy megbeszélést. Nincs szükség többé külső eszközökre vagy bonyolult beállításokra, a Kandao Meeting S a videokonferencia új korszakát vezeti be.
Koncentráljon a fontos dolgokraA fejlett Kandao Meeting AI 3.0 algoritmussal a Kandao Meeting S intelligens módon képes felismerni és követni az aktív beszélőt. Rugalmas tárgyalási módokat kínál a különböző tárgyalási forgatókönyvekhez.
Nézetzár és nagyításNézetrögzítő és zoom funkciót biztosít a legjobb együttműködés érdekében.
180°-os ultraszéles látószög, az egész terem lefedéseA Kandao Meeting S egy 195°-os ultraszéles kamerával van felszerelve, amely 180°-os kilátást biztosít. A résztvevőknek nem kell összepréselődniük, senki sem marad ki. Csak élvezze a még magával ragadóbb és természetesebb videokonferenciát. A fény- és színoptimalizálás a különböző tárgyalóterekben a legjobbat mutatja meg Önből.
Teljes duplex hangrendszer - tisztább kimenet, jobb hangzásA full-duplex kialakítás alapján mindenki valós időben járulhat hozzá a beszélgetéshez. A nyolc professzionális minőségű mikrofon és az intelligens algoritmusok pontos sugárformálást, zajcsökkentést és visszhangszűrést érnek el.
Hi-Fi hangszóróA Kandao Meeting S egy sor nagy teljesítményű Hi-Fi hangszóróval rendelkezik, hogy prémium és tiszta hangzással töltse meg a tárgyalót.Megbeszélés bármikor, bárhol, bárhogyan, ahogyan csak szeretnéA Kandao Meeting S stílusos és hordozható. Könnyen felállítható, legyen szó otthonról, üzleti útról vagy az irodában.Támogatja a főbb videokonferencia platformokatUSB csatlakozás is rendelkezésre áll a külső eszközökhöz.
Elegáns egyszerűség, figyelem minden részletreKandao Meeting S, a legjobb választás a kis tárgyalókhoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Kandao Meeting S Webkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: