Betöltés...

Lenovo ThinkVision M50 Webkamera

Ár: 25.540 Ft


1080p webkamera 1/2,9 hüvelykes nagyméretű érzékelővel szuper videótisztaságot biztosítKettős mikrofon zajszűrésselTökéletes kapcsolat a ThinkVision monitorokkalLopásgátló zárfunkció fizikai kulccsalRugalmas beállítás a +/-30°-ig történő dőlésszög és a kamera -45°-tól 225°-ig történő elforgatása révén az Ön igényeinek megfelelő pozícióba állítható.Tegye tisztábbá üzleti látásmódját a Lenovo ThinkVision MC50 Monitor webkamerával.
Ez a funkciógazdag webkamera a kompatibilis monitorokkal párosítva egyszerű funkcionalitást biztosít a napi műveletekhez.
Az 1/2,9 hüvelykes RGB érzékelővel 1080p RGB videoképeket rögzítő MC50 tiszta képeket biztosít minden videokonferencia igényéhez.
A széles, 90°-os látómezőnek köszönhetően a tartalom kényelmesen elfér a keretben, miközben a kamera -45°-tól 225°-ig forgatható, és +/-30°-kal dönthető felfelé és lefelé.
A Lenovo saját fejlesztésű intelligens közlekedési lámpájának köszönhetően, amely automatikusan bekapcsol egy apró fényt, ha éppen megbeszélésen veszel részt, valamint a fizikai kamera zárjának köszönhetően búcsút mondhatsz a magánéleted védelmével kapcsolatos aggályoknak.
Az MC50 beépített, zajszűréssel ellátott kettős mikrofonjai tiszta hangot biztosítanak, amelyre akár 2 méter távolságból is számíthatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lenovo ThinkVision M50 Webkamera" című hirdetést látja. (fent)