Betöltés...

Jabra PanaCast 50 Konferencia kamera - Szürke

Ár: 623.210 Ft

Hangzás, ami megdöbbentő.A nagy találkozók nagyszerű hangzással kezdődnek.
Újra feltalálták a tárgyalóterem hangját a modern munkamódszerekhez, nyolc professzionális minőségű mikrofonnal és precíz hangfelismeréssel.
Az intelligens algoritmusok automatikusan azonosítják és eltávolítják a visszamaradó visszhangot és a statikus zajt, és hozzáadtak egy négy erős hangszórót, nulla rezgésű sztereó beállítással, hogy kitöltsék a helyiséget prémium, nagy felbontású hanggal.

Halljon és legyen hallható, természetesen.Az értekezletek jobban folynak, ha mindenki tisztán tud kommunikálni. Fejlett technológiával maximalizálja a jel-zaj arányt a kristálytiszta hangok számára, bárhol a szobában.
A teljes duplex technológiával pedig mindenki valós időben tud hozzájárulni a beszélgetéshez. 

Mindent bele.Három 13 megapixeles kamera, nagy pontosságú, többkamerás sorozatba szerelve, lefedi a helyiség minden részét.
180 ° -os nézetet teremtve a nagyfelbontású Panoramic-4K-ban. Ez azt jelenti, hogy senki sem szorul össze, torzul vagy hiányzik a képből.

Megnyerő. Magával ragadó. Emberi.Mi lenne, ha a szobai videokonferencia-eszköz automatikusan észlelné, hogy ki beszél, és intelligensen beállítaná a képet, hogy rájuk fókuszáljon, mint ahogy az agya is összpontosítaná tekintetét, ha ott lenne a szobában?
Nagy teljesítményű Edge-AI feldolgozó chip szabadalmaztatott algoritmussal intuitív módon követik a megbeszéléseket, és azonnal beállítják a keretet valós időben, hogy csak az aktív hangszórókra összpontosítsanak.
Az eredmény egy olyan értekezleti élmény, amely a legfontosabb tartalmat helyezi előtérbe és középpontba, így senki sem marad le egyetlen fontos részletről sem.

Légy egyszerre mindenhol.Rendben, tehát újra biztonságos asztalra tette a társadalmilag távolságtartó találkozókat, de honnan tudja, hogy munkatársai betartják -e az irányelveket? Intuitív szoftver névtelenül megszámolja a fejeket, és azonnal értesíti Önt, ha személyre szabott irányelveit megsértik.
A Jabra Xpress vizuális adatai lehetővé teszik, hogy elemezze korábbi értekezleteit, és ennek megfelelően tegyen lépéseket az adatok alapján.

Az analóg digitális lesz.Az új tábla -streaming technológia lehetővé teszi az élő közvetítést, így a hívásban részt vevőek láthatják, még akkor is, ha nincs a szobában. 
Az intelligens algoritmusok automatikusan rögzítik és élőben közvetítik a tábla tartalmát valós időben, így nem kell jelen lennie a részvételhez.

A jövő építésze.Mindezt a hihetetlen technológiát egyedülállóan fejlett rendszer -architektúra táplálja. Kilenc nagy teljesítményű Edge processzor valós idejű hang-, videó- ​​és adatintegrációt végez, és betekintést nyújt a szobába, még akkor is, ha a PanaCast 50 nincs csatlakoztatva a számítógéphez.

Sétáljon be. Csatlakoztassa.Ha egész nap összejöveteleken tartózkodik, néha kevesebb, mint egy perc lehet a két találkozó között. A Jabra PanaCast 50 UC-re optimalizált és plug-and-play, így egyszerűen beléphet a következő találkozóra.
És hogy még könnyebb legyen, az opcionális távirányító is lehetővé teszi a megbeszélés minden aspektusának irányítását - anélkül, hogy elhagyná ülését.

Egyszerű, mint az 1, 2, 3.Akárhogyan is nézzük, a PanaCast 50 telepítése nem lehetne egyszerűbb, három különböző lehetőséggel, minden helyiségbeállításhoz.
Válasszon a fali tartó, az asztali állvány és a képernyőtartó (VESA) között, világos, könnyen követhető utasításokkal.

Minden UC.Mivel több ember dolgozik távolról, fontosabb, mint valaha, hogy azonnal kapcsolatba léphessen kollégáival, bárhol is legyenek.
A PanaCast 50 a Microsoft Teams- és a Microsoft Teams Rooms tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint a Zoom és a Zoom Rooms tanúsítvánnyal rendelkező eszköz. Az összes vezető UC platformra is optimalizált.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Jabra PanaCast 50 Konferencia kamera - Szürke" című hirdetést látja. (fent)