Betöltés...

Brother TN135Y (4.000 lap) Sárga Toner

Ár: 72.448 Ft

Eredeti Brother TN-135Y nagytöltetű tonerkazetta – Sárga

Brother TN-135Y sárga tonerkazetta. Akár 4,000 oldalhoz.

With the TN-135Y you can ensure sharper, crisper results, whilst saving money each time you print. Install this genuine Brother TN-135Y High Yield Toner Cartridge in your printer and you’ll be able to produce page after page of high quality documents. 

 

Kiemelt tualjdonságok

 - Akár 4,000 oldal, ISO/IEC19752 szerint

- Kimagasló minőségű Brother kellékanyag

- Spóroljon időt és pénzt, termeljen kevesebb hulladékot!

 

Úgy tervezték, hogy tökéletes összhangban működjön a Brother nyomtatókkal. Az eredeti Brother TN-135Y sárga tonerrel többet spórolhat, s mindemellett kiváló minőségű nyomatokat készíthet.

Mivel nagytöltetű tonerekről van szó, így hosszabb ideig tudja használni őket, mint a stanadard töltetűeket. Az eredeti TN-135Y toner segít a mindennapi nyomtatási feladatok megkönnyítésében, hosszú ideig bírja a nyomtatást és nem kell aggódnia garanciavesztéstől sem, valamint gyorsan és könnyedén megteheti a kellék cseréjét.

Bár az olcsóbb, nem-márkás patronok használatával rövid távon pénzt takaríthat meg, azok nem lesznek kompatibilisek a készülékével. Lehetséges, hogy a gyakran alacsonyabb árú termékek használata nyomtatási problémákat okozhat, és akár károsíthatja a nyomtatót.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Brother TN135Y (4.000 lap) Sárga Toner" című hirdetést látja. (fent)