Betöltés...

HP 304A CC530A Eredeti Toner Fekete

Ár: 64.430 Ft

A különbséget észreveszi a vállalkozásod. A HP ColorSphere tonerrel nyomdai minőséget kaphat közvetlenül az irodájában - élénk, szemet gyönyörködtető színek, éles szöveg, valósághű fotóminőség. És tartsa fenn a csúcstermelékenységet a következetes, megbízható Eredeti HP.
Professzionális, nagy hatású promóció a ColorSphere tonerrelÉszrevehető különbség a nyomtatóval együtt tervezett, továbbfejlesztett HP ColorSphere tonerrel. Élénk, valódi színeket, élesen meghatározott részleteket, természetes bőrtónusokat magasabb fényességet és valósághű, fotóminőséget teremt. Jól láthatóan a szöveg és a részletek élesebb, az érzékelt színek szélesebb skálája még intenzívebb. Kiváló képminőség, hogy az oldal minden elemének megfeleljen. Élénk színű grafika, valósághű fotóminőség, éles szöveg. Nyomdai minőség az irodában HP papírcsaládunk és a ColorSphere tonerrel jobban együttműködik.
Egyszerű, költséghatékony nyomtatásA beépített intelligencia teszi egyszerűvé az eredeti HP kellékek megrendelését a HP SureSupply segítségével. Időt takaríthat meg, növelheti termelékenységét proaktívan kezelheti nyomtatóit, többfunkciós eszközeit és kellékeit a HP Easy Printer Care segítségével. Egyszerű, megbízható működésre tervezték az all-in-one HP tonerkazettát és a ColorSphere tonert. Fekete oldalakat nyomtathat ugyanannyiért, mint egy HP fekete-fehér LaserJet, és bármikor nyomtathat színesben is. A HP ingyenes és kényelmes újrahasznosítási programja világszerte több mint 47 országban elérhető.
Következetes, megbízható, problémamentes nyomtatásGyors nyomtatási sebesség a nyomtatási minőség feláldozása nélkül. Egyenletes eredmények a patron teljes élettartama alatt. A problémamentes nyomtatáshoz válassza az eredeti HP tonerkazetták megszakítás nélküli, egyenletes teljesítményét Egységes nyomtatási minőség oldalról oldalra, kazettáról kazettára ColorSphere tonerrel ellátott eredeti HP tonerkazetták. Problémamentes, elakadásmentes teljesítmény. Az eredeti HP Everyday Papírok sima bevonattal rendelkeznek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP 304A CC530A Eredeti Toner Fekete" című hirdetést látja. (fent)