Betöltés...

Creative Live Cam Sync 4K Black 73VF092000000

Ár: 34.820 Ft

KIVÁLÓ 4K UHD TISZTASÁGA nagy teljesítményű Sony IMX sorozat 8 megapixeles képérzékelőjével, valamint a 4K UHD felbontással kiváló minőségű tartalmat készíthet lenyűgöző videóminőségben bárhol, bármikor.

ELKÉPESZTŐ 2K QHD TISZTASÁGRögzítsen 2K QHD felbontásban – legyen szó akár tartalomról, akár élő közvetítésről, a Creative Live! A Cam Sync 4K gördülékeny és éles látványt nyújt, amely biztosan lenyűgöz másokat!

LENYŰGÖZŐ 1080P FHD TISZTASÁGA webkamera Full HD tisztaságú, 1080p-s, 40 fps-es videókat is rögzít, így minden videohívás során a legjobb önmagad bemutatására képes.

BÁRMILYEN VILÁGÍTÁSBANA videóidhoz ideális világítás megtalálása gyakran kihívást jelent. A Backlight Compensation (BLC) funkcióval minden videohívás során optimális expozíciót érhet el, a fényviszonyoktól függetlenül.
Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a BLC gombot a videó háttérvilágítás kompenzációjának manuális beállításához. Akár gyenge fényviszonyok között van, akár erős háttérvilágítású napsugarakról van szó, váltson végig a fokozatos BLC-beállításokon, hogy mindig a legjobban nézzen ki.

KÉSZÜLJÖN FEL EGY PILLAANT ALATTKönnyedén beállíthatja a Creative Live-t! Cam Sync 4K. Ezzel az UVC-kompatibilis webkamerával közvetlenül belemerülhet a virtuális értekezletekbe, vagy könnyedén, pillanatok alatt elkezdheti a streamelést.
Ráadásul a legnépszerűbb streaming alkalmazásokkal és videokonferencia-platformokkal működik, így ideális munkához és élő közvetítéshez.

KETTŐS MIKROFON, DUPLA TISZTASÁGA beépített kettős digitális mikrofonnak köszönhetően hangosan és tisztán hallhatja hívásait anélkül, hogy közelebb kellene hajolnia vagy megerőltetnie magát. Ráadásul a kényelmes némítási és némítási csúszkakapcsolóval most könnyedén beleugorhat a beszélgetésbe, illetve kiléphet belőle.

ÉLVEZZE AZ OPTIMÁLIS KERETEZÉSTBővítse ki a felvételt, és soha többé ne maradjon le egyetlen részletről sem – a 95°-os nagylátószögű objektívvel több embert és környezetet rögzíthet a keretben.

A TÖKÉLETES SZÖGEgy univerzális rögzítőkapocs segítségével számítógépre, asztali monitorra vagy akár állványra rögzíthető, a Creative Live! A Cam Sync 4K sokoldalú elhelyezést kínál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Creative Live Cam Sync 4K Black 73VF092000000" című hirdetést látja. (fent)