Betöltés...

HP M653dn LaserJet Enterprise színes lézernyomtató

Ár: 320.680 Ft

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása
Kizárólag a HP Enterprise nyomtatók képesek valós időben javítani önmagukat a támadások során, miközben kiemelkedő felügyeleti szolgáltatásokat nyújtanak.
Automatikusan figyelheti a fenyegetéseket, észlelheti a behatolásokat, ellenőrizheti az operációs rendszert, és központilag irányíthatja a teljes flottát.

Csúcssebesség és energiahatékonyság
Az akár 56 lap/perc sebességnek, az első nyomat gyors elkészítésének és a változatos papírkezelési opcióknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy alkalmazottai megszakítás nélkül, gyorsabban tudják elvégezni a feladataikat.

Több nyomtatott oldal, nagyobb teljesítmény és védelem
A JetIntelligence technológiát használó eredeti HP tonerkazetták használatakor a nyomtatóval több oldalt nyomtathat, és segítséget kaphat nyomtatója védelméhez.

Nem kell többé becslésekre hagyatkoznia a flottakezeléskorA HP Web Jetadmin segítségével központilag felügyelheti és vezérelheti a nyomtatókat.Nem kell többé várakozással töltenie a munkaidőtA nyomtató az ébresztést követően mindössze 7,7 másodperc alatt kinyomtatja az első oldalt.2 oldalas nyomtatásLehetővé teszi a papír mindkét oldalára történő nyomtatást, amivel akár 50%-kal csökkentheti papírfelhasználását.Takarékosságra tervezveEz a hatékony nyomtató rendkívül alacsony energiafogyasztást biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "HP M653dn LaserJet Enterprise színes lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)