Betöltés...

Lexmark CX532adwe Multifunkciós színes lézernyomtató

Ár: 494.090 Ft

Optimalizált hatékonyságNövelje a hatékonyságot az optimalizált teljesítménynek megfelelően. Nyomtasson akár 33 oldal/perc sebességgel, és rögzítse gyorsan az információkat az egyoldalas beolvasás esetén akár 49 kép/perc, kétoldalas beolvasás esetén pedig akár 98 kép/perc beolvasási sebességgel.

KezelhetőségEzek az IoT-kompatibilis eszközök távolról is kezelhetők, beleértve a beállítást, a konfigurációt, a kellékanyagok kezelését és a diagnosztikát. A vezeték nélküli funkció szabad hozzáférést biztosít, a távoli firmware-frissítések pedig megkönnyítik a legújabb alkalmazások és biztonsági funkciók frissítését. A mobilnyomtatási alkalmazásunk megkönnyíti a nyomtatási feladatok távoli helyekről történő nyomon követését és kezelését, mindezt a telefonja érintésével.

Folyamatos professzionális terméktámogatásEszközeinket könnyen kezelhetőnek és intuitívnak fogja találni az egyszerű telepítéstől kezdve az egész élettartamon át tartó nagy lapmennyiségig.  Az oktató és terméktámogatási videóktól kezdve az egyszerű, színkódolt útmutatásig az olyan karbantartási feladatokhoz, mint a toner cseréje, világszínvonalúvá teszi a készülékkel kapcsolatos élményt.  A menedzselt nyomtatási ügyfeleink számára egy lépéssel többet kínálunk a flottadiagnosztikai előrejelző elemzésekkel, amelyek segítségével az Lexmark még azelőtt felismerhetik és megelőzhetik a lehetséges problémákat, mielőtt azok bekövetkeznének.

FenntarthatóságEnergy Star®, Blue Angel, RoHS, EPEAT® Silver minősítésekkel rendelkezik. A modellek napjainkban és a jövőben is fenntarthatóak. A Lexmark vezető szerepet tölt be az iparágban az újrahasznosított tartalmak terén, mivel termékei legalább 35%-ban PCR-tartalmat használnak, és folyamatosan a fejlesztésre összpontosítanak. Ezt a termékcsaládot is hosszú élettartamra tervezték, úgy, hogy tartós legyen és csökkentse a hulladékot.
Intelligens kialakításMinden érintkezési pont célja, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, és megfeleljen az akadálymentességre vonatkozó szabványoknak. Az acél vázak támogatják a készüléket, és tartósságot biztosítanak, így biztosítva a konzisztens, hosszú távú teljesítményt. A termékeket hosszú élettartamra tervezték hosszú élettartamú alkatrészekkel, és kevés szerszámmal könnyen karbantarthatók.

Biztonságos kialakításA Lexmark szakértelme segít az ügyfeleknek megvédeni adataikat, eszközeiket és hálózatukat. Biztonsági ökoszisztémánkat úgy terveztük, hogy a legösszetettebb adatkezelési kihívásokat is leküzdje. A készülékhez most hozzáadtunk egy platformmegbízhatósági modult (Trusted Platform Module, TPM), amely biztosítja a beépített hitelesítést, a rendszer integritásának ellenőrzését, valamint a kriptográfiai funkciókat az egyedi digitális ujjlenyomat létrehozásához. A TPM megfelel a szigorú ipari és amerikai kormányzati biztonsági szabványoknak, köztük a Common Criteria (Közös szempontrendszer) és a Federal Information Processing Standard (Szövetségi információfeldolgozási szabvány, FIPS) szabványoknak.

Szabadalmaztatott technológiaRendelkezünk az ehhez szükséges alap technológiákkal, amelyek olyan hardverek, belső vezérlőprogramok, szolgáltatások és megoldások formájában nyilvánulnak meg, amelyek zökkenőmentes csatlakozásokat biztosítanak, és csökkentik a dokumentumok, az eszközök, valamint a hálózaton potenciálisan megjelenő biztonsági rések kockázatát. Szakértelmünk az ügyfeleink hasznára válik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexmark CX532adwe Multifunkciós színes lézernyomtató" című hirdetést látja. (fent)