Betöltés...

Prémium intelligens autós töltő 4 USB 3.0 gyorstöltéssel, többszörös biztonsági védelemmel és gyorstöltéssel, eredeti ajánlatok

Ár: 14.810 Ft

Sok időt töltesz az autódban a telefonod töltésével?

Hosszabb ideig tart a telefon töltése, vagy egyáltalán nem az autóban?

 

 

Az Original Deals tökéletes megoldást kínál az Ön számára!

 



 

Gyors és biztonságos töltés - Qualcomm 3.0 technológia

 

 



 

 

 

Az intelligens autós töltő rendelkezik:

 

- 4 USB 3.0 Fast Charge 3.0 bővítőhely 35 perc alatt feltölti a kompatibilis Qualcom Quick/Fast Charge 3.0 eszközök akkumulátorának kapacitását;

 



 

 

Prémium dizájn, anyagok és felületek

Az autós töltő csak kiváló minőségű, prémium anyagokból készül, cink és alumínium ötvözettel rendelkezik a sokkal finomabb részletminőség és az idő múlásával sokkal nagyobb tartósság érdekében.

A töltőcsapokat rögzítő rugók rozsdamentes acélból készülnek, így mindig nagyon biztonságos és stabil kapcsolatot biztosítanak az autó aljzatában, soha nem szakítva meg a telefon tápcsatlakozását.

 



 

Integrált MultiSafe védelmi rendszer.

Védelem áramszivárgás, rövidzárlat ellen, hőmérséklet-szabályozás és áramütés elleni védelem. Telefonja, táblagépe, GPS-e vagy bármely más készüléke, amelyet tölt, mindig biztonságban lesz ezzel a prémium töltővel.

Ezenkívül a töltő LED-jelzővel van felszerelve, amely folyamatosan tájékoztatja Önt a töltőn áthaladó elektromos áram áramlásáról és feszültségéről, így Ön és családja mindig biztonságban lesz.

Ugyanakkor ezek a védelem és a töltő chipbe integrált technológiák sokkal gyorsabbá és 100% -ban biztonságossá teszik az autó és a telefon közötti energiaátvitelt

 



 

Főbb jellemzői:

● A 4 USB 3.0 port töltési teljesítménye 3.1A-re emelkedik, így megfelel a gyorstöltési technológia nemzetközi szabványainak.● A töltő gyártásához használt anyagok csak nagyon jó minőségűek, prémium kivitelben és részletességgel.

● 5 integrált védelem (megszakításáram-védelem, túlfeszültség-védelem, túlmelegedés elleni védelem, rövidzárlat elleni védelem, elektromágneses védelem)

● A termék kompatibilis minden olyan eszközzel, amely éppen töltődik: telefon, táblagép, GPS, lejátszó stb.

 



 

A maximális töltőteljesítmény érdekében javasoljuk a Fast Charge 3.1A-kompatibilis USB-s tápegységek és kábelek használatát

 





 



 

Lepje meg telefonját, és érezze a Fast Charge technológiát!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Billentyűzet / Egér
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Prémium intelligens autós töltő 4 USB 3.0 gyorstöltéssel, többszörös biztonsági védelemmel és gyorstöltéssel, eredeti ajánlatok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb