Betöltés...

Windows Server 2016 Standard (P73-07116) (Digitális kulcs)

Ár: 12.169 Ft



Termékleírás:

Windows Server 2016 Standard

A Windows Server 2016 a Microsoft vadonatúj, felhőalapú szerver operációs rendszere. A PC-k hálózatba kapcsolása és az ilyen hálózatok kezelése, valamint az adat- és webtárhely biztosítása csak néhány olyan feladat, amelyre a szerverrendszerek felhasználhatók az Ön vállalkozásában. A Windows Server 2016 számos új funkcióval érkezik, és többek között új licencelési modellt kínál, amelyet már nem processzorok, hanem magok alapján mérnek.

A Windows Server 2016 újdonságai:



Nagyobb sebesség és rugalmasság a felhőtechnológiák használata révén

"Zéró bizalom" biztonsági megközelítés a rendszer védelmére az aktuális fenyegetésekkel szemben

Failover fürtözés a rugalmasság növelése érdekében átmeneti tárolási vagy hálózati hibák esetén

Új kiszolgálói szerepkörök és jogosultságok a biztonságos kiszolgálórendszer-kezeléshez

Minimális végrehajtás a Nano Serverben grafikus felhasználói felület nélkül a nagyobb teljesítmény és a kisebb karbantartási követelmények érdekében

Windows konténerek a gyors alkalmazásfejlesztéshez maximális rugalmassággal





Stabil infrastruktúra a Windows Server 2016 rendszerrel

A Windows 10 alapú Microsoft Windows Server 2016 szerver operációs rendszer nagyobb stabilitást, biztonságot és innovációt kínál infrastruktúrája számára, és támogatja Önt a felhőkörnyezetbe való átállás során. A különböző integrált védelmi rétegek garantálják a rendszer és a benne tárolt adatok biztonságát. Könnyedén létrehozhat összetett hálózatokat és kialakíthatja saját adatközpontját is. A Standard Edition azonban nem kínálja a Shielded Virtual Machines, a Software Defined Networking (SDN) funkciókat, valamint a Storage Spaces Direct és a Storage Replica szolgáltatásokat. Ezek a funkciók csak a Windows Server 2016 Datacenter Edition rendszerben érhetőek el.

Új licencelési modell először a Windows Server 2016-ban

A korábbi verziók esetében a Standard és a Datacenter licencek egyaránt két fizikai CPU-ra vonatkoznak. Az új licencelési modellben a CPU-nkénti licencelésről magonkénti licencelésre váltottunk. Feltételezzük, hogy a szerver processzoronként legalább 8 maggal és összesen legalább két processzorral, azaz összesen 16 maggal rendelkezik. Szerverenként 16 mag a minimum, CPU-nként legalább 8 magot kell engedélyezni. Így a legfeljebb 4 processzorral és legfeljebb 8 maggal rendelkező szerverek licencköltségei azonosak maradnak. A jobban felszerelt szervereket további licencekkel kell frissíteni. A kiegészítő licencek 2, 4 és 16 magos lépésekben állnak rendelkezésre.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szoftverek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Windows Server 2016 Standard (P73-07116) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)