Betöltés...

Windows Server 2019 Standard (P73-07791) (Digitális kulcs)

Ár: 57.989 Ft



Termékleírás:

Windows Server 2019 Standard

A kis- és középvállalkozások számára a Windows Server 2019 Standard látszólag korlátlan lehetőségeket kínál. Intuitív és könnyen használható, ugyanakkor kitűnik kiváló teljesítményével. Ha a kiszolgálója alacsony virtualizálási szinttel rendelkezik, a Windows Server 2019 Standard licenc megvásárlása ideális. A jogok egyelőre két Hyper-V-re korlátozódnak, de természetesen az Ön kívánságainak megfelelően újralicencelhetők.

A Windows Server 2019 előnyei:



Kiszolgálók kezelése DevOps stílusban a PowerShell és a kívánt állapotkonfiguráció segítségével.





Az Active Directory és a személyazonosság-kezelés segítségével újradefiniálhatja az ellenőrzéseket és a hozzáférést.





A Server Management segítségével bárhonnan könnyedén kezelheti szervereit.





Atávoli asztali szolgáltatások javítják a grafikát, a skálázást és a felhőintegrációt.





Tapasztalja meg a tárolás egy teljesen új fajtáját a szoftveresen definiált tárolással.





Javítsa a fürtözést és az egymásba ágyazott virtualizációt szoftveresen definiált számítási megoldásokkal.





Dinamikus biztonság és hibrid rugalmasság a szoftveresen definiált hálózatkezeléssel.





További biztonsági rétegek hozzáadása a felmerülő fenyegetésekkel szemben.





A konténersűrűség integrálása a Windows ökoszisztémába.





Csökkentse adatközpontjának alapterületét és támadási felületét a Nano Serverrel.



Újdonságok a Windows Server 2019-ben:

A 2016-os kiszolgálómegoldáshoz képest a Windows Server 2019 Standard jelentősen jobb hozzáférést biztosít az Azure felhőhöz. A Microsoft ezt az alkalmazkodást"hibrid felhőnek" nevezi, amely lehetővé teszi, hogy a helyi szerverek adatait a felhőben kezeljék. Ezáltal sokkal könnyebbé válik a teljes biztonsági mentés létrehozása és a Windows Server licencelésen keresztül a kezelés egyszerűsítése.

Az új Windows Server 2019 Standard az alkalmazásfejlesztők számára is kínál néhány új funkciót, mivel az új verzió alkalmazásplatformja jelentősen nagyobb teljesítményű. A Linux konténerből származó tartalmak ezen az alapon könnyen átvihetők a Windows hosztra, hogy elősegítsék az alkalmazások közötti kapcsolódást. WSL néven még egy külön Windows alrendszert is létrehoztak Linuxra a Windows Server 2019 szabvány alapján.



További biztonsági rétegek - Javítsa szerverstruktúrája biztonságát, és csökkentse a kockázatokat a védelem több beépített rétegével





Új telepítési lehetőségek - Javítsa a rendelkezésre állást és csökkentse az erőforrás-kihasználtságot a vékony Nano Serverrel.





Integrált konténerek - A Windows Server és a Hyper-V konténerek rugalmas fejlesztést és kezelést tesznek lehetővé.





Költséghatékony tárolás - Nagymértékben elérhető és skálázható szoftveresen definiált tárolás létrehozása a költségek megtakarítása érdekében.





Innovatív hálózatépítés - Használja a szoftveresen definiált hálózatépítést a felhőszerű hatékonyságú automatizáláshoz.



Javítsa a biztonságot, fejlessze adatközpontját és gyorsítsa fel az innovációt a Microsoft Windows Server 2019, a felhőalapú operációs rendszer segítségével.

Új lehetőségek a szerverelemzéshez

A Windows Server 2019 szabvány talán legegyértelműbb újítása a "System Insights". Ez a megoldás intuitív eszközt biztosít a szerver körüli felügyelet és elemzés javításához. Az integrált előrejelző funkció segítségével pontos előrejelzések készíthetők a rendszer működőképességéről és stabilitásáról, ami a felhőintegrációtól függetlenül is lehetséges. A rendszergazdák ily módon a korábbi elemzési struktúrák jelentős egyszerűsítésében részesülnek, és használható kimutatásokat kapnak a rendszer belső végrehajtásáról.

Nagyobb teljesítmény a HCI frissítések révén

Ha megvásárolja a Windows Server 2019 Standardot, , akkor a HCI-n belül is részesül néhány fejlesztésből. Az új verzióban például optimalizálták a központi kezelési konzolt, hogy egyszerűsítsék a vezérlést és a beállításokat. A VM- és konténertelepítésekhez szükséges képoptimalizálásról is gondoskodtunk a Nano és Core szerverek esetében. Mindezek a kiigazítások jelentős teljesítménynövekedést eredményeznek, ami azt jelenti, hogy az egész infrastruktúra sokkal pontosabban és mindenekelőtt precízebben működik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szoftverek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Windows Server 2019 Standard (P73-07791) (Digitális kulcs)" című hirdetést látja. (fent)