Betöltés...

Canon Pixma G2570 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató

Ár: 127.528 Ft

Gyors nyomtatások. Hatalmas megtakarítás.Nyomtasson, másoljon és szkenneljen dokumentumokat otthon, miközben hatalmas megtakarításokat érhet el ezzel a gyors, megfizethető és hatékony MegaTank nyomtatóval. Az újratölthető tartályokkal és az akár 8100 nyomtatást biztosító egyetlen tintapalack-készlettel az üzemeltetési költségek üdítően alacsonyak a patronos nyomtatókhoz képest.

Rendkívül alacsony üzemeltetési költségek.A nyomtató élettartama alatt hatalmas megtakarításokat érhet el az újratölthető, nagy hozamú tintatartályoknak köszönhetően. Nyomtasson 6000 fekete tintás oldalt (7600 oldal Gazdaságos üzemmódban) és 7700 színes tintás oldalt (8100 oldal Gazdaságos üzemmódban).

Egyszerű működés.Egyszerű mindennapi használat az 1,2"-os LCD-panelnek és az egyfunkciós nyomtatófej telepítésének köszönhetően.

Nagy sebességű termelékenység.A 11,0 ipm (mono) és 6,0 ipm (színes) nyomtatási sebességnek köszönhetően gyorsabban kapja meg dokumentumait.

Egyszerű otthoni karbantartás.A felhasználó által cserélhető karbantartókazettának és a mechanikus azonosítóval ellátott, nyomkodásmentes tintapalackoknak köszönhetően minimálisra csökkentheti a munkaidőt.

Több médiummal dolgozhat.Legyen kreatív otthon a mágneses és matt fotópapírra való nyomtatás lehetőségével.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Canon Pixma G2570 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató" című hirdetést látja. (fent)