Betöltés...

Canon MAXIFY GX3050 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató

Ár: 188.940 Ft

Ragyogó termelékenység, a legjobb CPP és TCO a kategóriájábanAz oldalankénti költség (CPP) az az összeg, amely egyetlen oldal kinyomtatásához szükséges. Ezt úgy határozzák meg, hogy a tinta költségét elosztják az oldalhozammal.
A teljes birtoklási költség (TCO) annak kiszámítása, hogy mennyibe kerülne egy nyomtató a hardver kezdeti beszerzési költsége és a tinta költségei alapján egy meghatározott időszak alatt.

Alacsony üzemeltetési költségek, ragyogó termelékenységEz a nagy teljesítményű, nagy mennyiségű tintát tartalmazó MegaTank nyomtató egy teljes tintásüveggel akár 14 000 nyomatot is készíthet, így hatalmas megtakarítást jelent a teljes üzemeltetési költség és az oldalankénti költség tekintetében. Ez okos befektetés minden otthoni iroda számára.

Otthoni irodábanKompakt helyigényével, egyszerű csatlakoztathatóságával és könnyen hozzáférhető, felhasználó által cserélhető karbantartókazettájával a MAXIFY GX termékcsalád ideális nagy volumenű, nagy hatékonyságú nyomtató az igényes otthoni és hibrid dolgozók számára.

KiskereskedelemnekCsökkentse a költségeket több hordozó házon belüli nyomtatásával. Készítsen kiváló minőségű, tartós eladáshelyi anyagokat, feliratokat, promóciós bannereket és címkéket a hátsó lapos tálca segítségével, amely támogatja a vastag kartonokat.

IngatlanügynököknekNyomtasson gyorsan színes szórólapokat és brosúrákat nagy mennyiségben, miközben kiváló minőséget biztosít. A teljes mértékben pigment tintának köszönhetően a nyomatok fényesek, jól olvashatók és elmosódás-mentesek.

Oktatási intézményeknekNyomtasson nagy mennyiségű tananyagot, rugalmas, színes kézikönyveket és adminisztratív dokumentumokat, miközben megtakarítja a tintaköltségeket. Vezeték nélküli csatlakozással felügyelheti a gyerekeket az egyik teremben, miközben egy másikban nyomtat.

Rendkívül alacsony üzemeltetési költségekSpóroljon a nyomtató teljes élettartama alatt a költséghatékony, újratölthető tintatartályoknak köszönhetően, amelyek jelentősen csökkentik a teljes üzemeltetési költséget és az oldalankénti költségeket. Növelje az oldalhozamot a gazdaságos üzemmóddal, és nyomtasson akár 1,5x több oldalt ugyanannyi tintával.

Nyomtatás szünet nélkülNyomtasson nagy mennyiségű dokumentumot bosszantó papírbetöltés nélkül, a 100 lapos hátsó adagolónak és a 250 lapos elülső kazettának köszönhetően, amely ablakos, így a papírszint ellenőrzése gyors és egyszerű.

Kicsi, de hatalmasA nyomtató kompakt helyigényének köszönhetően létfontosságú helyet takaríthat meg otthon vagy az irodában, miközben a műanyag csomagolás mennyiségének csökkentése révén több műanyag csomagolóanyag könnyen újrahasznosítható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 62 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Canon MAXIFY GX3050 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató" című hirdetést látja. (fent)