Betöltés...

Epson EcoTank ET-4800 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató

Ár: 145.810 Ft

Az Epson patronmentes EcoTank nyomtatóival akár 90%-os nyomtatási költségmegtakarítás érhető el. A nagy kapacitású tintapalackokkal a töltési művelet igazán egyszerű a kifejezetten erre a célra tervezett innovatív palackoknak köszönhetően. Mivel nem kell patront cserélni, rugalmas csatlakoztathatósággal és faxolási lehetőségekkel rendelkezik, ez a megoldás tökéletes mindenkinek, aki kiváló minőségű nyomatokat szeretne hihetetlenül alacsony oldalköltséggel.
Bye bye patronokAz EcoTank praktikus nyomtatási megoldást kínál otthoni és kisebb irodai használatra: a rendkívül nagy kapacitású tartályok úgy vannak kialakítva, hogy a tinta kiömlése nélkül tölthetőek újra, a palackok pedig csak a megfelelő színnel való feltöltést teszik lehetővé.
KöltségmegtakarításEz a rendkívül kedvező árú nyomtató akár 90%-os megtakarítást jelent a nyomtatási költségekben. Ráadásul a csomag 3 évre elegendő mennyiségű tintát tartalmaz. Egyetlen tintapalack-készlettel akár 4500 oldal nyomtatására van lehetőség fekete-fehérben és 7500 oldal nyomtatására színesben, ami akár 72 tintapatronnyi tintapatronnak felel meg.
Alkalmazás Epson Smart PanelEz az alkalmazás lehetővé teszi a nyomtató vezérlését okoseszközéről. Telefonjáról vagy táblagépéről nyomtathat, másolhat és szkennelhet dokumentumokat és fényképeket, valamint beállíthatja, felügyelheti és elháríthatja a nyomtatót, mindezt telefonjáról vagy tabletjéről.
A funkciók teljes tárháza3,7 cm-es színes LCD-kijelzővel, 30 lapos automatikus dokumentumadagolóval és faxszal, 100 lapos hátsó papírtálcával és akár 10 oldal/perc nyomtatási sebességgel rendelkezik, hogy számos feladatot könnyedén elvégezhessen.
Rugalmasság a korral lépést tartvaKompakt kialakításának és teljes Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet csatlakoztathatóságának köszönhetően ez a nyomtató könnyedén integrálható meglévő otthoni vagy irodai berendezésébe, és nyomtathat mobiltelefonról, tabletről és laptopról.
Hideg technológiaA mikro piezo hideg technológiának köszönhetően értékelni fogja a jelentősen csökkentett energiafogyasztás és a kevesebb cserélendő pótalkatrész előnyeit. A nyomtatófej is előre telepítve van, így a nyomtató beállítása igazán egyszerűvé válik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Epson EcoTank ET-4800 Multifunkciós színes tintasugaras nyomtató" című hirdetést látja. (fent)