Betöltés...

ifi UNO USB Type-C Hangkártya

Ár: 37.670 Ft

Nem tudja, mi az a DAC, de tudja, hogy jobb hangminőséget szeretne zenéihez, filmjeihez, játékaihoz, podcastjaihoz és a YouTube bűnös élvezeteihez?
Minden digitális hangforrásként működő eszköz beépített DAC-t (Digital to Analogue Converter) használ, hogy a forráseszközén – számítógépén, Macén, akár autójában – lévő digitális jelet hangszórókon vagy fejhallgatón keresztül hallható zenévé alakítsa. A külső DAC-ok sokkal jobban hangzanak, mint az ezekben az eszközökben használt szabványos DAC-ok.

Képzelje el, mi a különbség a szabványos tévék és a 8K Ultra HD TV minőségében – de hangban! Ez a különbség egy külső DAC a zenében.

Az iFi Uno feltölti a hangot. Minden erőteljesebben, részletesebben és valósághűbben fog hangzani.

Elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a tenyerében, az iFi Uno aranyos, íves tokja szívós, ásványi anyagokkal töltött polimerből készült. Belül a kifinomult DAC és fejhallgató erősítő áramkör frissíti az alapvető audiotechnológiát mindenféle digitális eszközben.

Csatlakoztassa az iFi Uno-t az USB-C bemeneten keresztül a Windows PC-hez vagy az Apple Mac-hez. Nincs szüksége áramforrásra, mivel áram- és hangadatokat is kap attól a forrástól, amelyhez csatlakozik.

Adjon hozzá fejhallgatót, elektromos hangszórókat vagy erősítőt és külön hangszórókat, és megkapja azt, amire mindig is vágyott – nagyobb, merészebb, részletesebb hangzást.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangkártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ifi UNO USB Type-C Hangkártya" című hirdetést látja. (fent)