Betöltés...

Lancom 1780EW-4G+ Wireless Gigabit Gateway

Ár: 523.000 Ft

A LANCOM 1780EW-4G+ integrált LTE-4G modeme nagy sebességű 4G kapcsolatot kínál akár 300 Mbps sebességgel.

Az IEEE 802.11ac és 802.11n Wi-Fi-vel is rendelkező LANCOM 1780EW-4G+ vezeték nélküli hálózatot biztosít a kliensek számára a 2,4 vagy 5 GHz-es frekvenciatartományban, akár 867 Mbps sebességgel 11ac-en keresztül, vagy 300 Mbps-os sebességgel a 11n-n keresztül. A multi-SSID-nek köszönhetően a vezeték nélküli LAN több, egymástól biztonságosan elválasztott hálózatot is támogat.

A Gigabit Ethernet interfésznek köszönhetően ez a router ideális külső modemekhez való csatlakozáshoz. Ez képezi a nagy sebességű internet hozzáférés alapját a kiskereskedelmi üzletekben, irodákban és otthoni irodákban.

A LANCOM SD-WAN segítségével központilag, költséghatékonyan, gyorsan kezelheti és felügyelheti teljes vállalati hálózatát! A LANCOM Management Clouddal kombinálva az SD-WAN átjáró minden lehetőséget biztosít a biztonságos VPN-kapcsolatok (Auto-VPN) automatikus beállításához a helyek között, beleértve a hálózati virtualizációt is.
Az olyan kiemelt funkciók, mint a High Scalability VPN (HSVPN) és az Advanced Mesh VPN, jelentős pluszt kínálnak a méretezhetőség és a hatékonyság terén számos fiók és alkalmazás számára. Továbbá, ha több WAN-kapcsolat van definiálva, akkor azok automatikusan aktív/aktív módban működnek (terheléselosztás), ezáltal növelve a rendelkezésre álló teljes sávszélességet.
A Dynamic Path Selection és a Dynamic Traffic Steering funkcióval az alkalmazások dinamikusan, a mindenkori legjobb kapcsolaton keresztül irányíthatók.

Ez az SD-WAN átjáró öt integrált IPSec VPN csatornát kínál a biztonságos titkosításhoz, így a belső vállalati adatok védelme mindig garantált mobil alkalmazottak, otthoni irodák vagy fiókirodák csatlakoztatásakor.
A LANCOM VPN Option segítségével akár 25 VPN-csatornára is bővítheti az eszközt, így az infrastruktúra további hardver nélkül is könnyedén, az Ön igényei szerint növekedhet.

Az állapotjelző tűzfallal felszerelt LANCOM 1780EW-4G+ a teljes hálózatot védi. Az olyan funkciókkal, mint a behatolásmegelőzés és a szolgáltatásmegtagadás elleni védelem, ez az eszköz optimális védelmet nyújt, és védi a hálózaton lévő összes adatot.

A LANCOM 1780EW-4G+ akár 16 biztonságosan elkülönített IP-környezetet biztosít, amelyek mindegyike saját külön útválasztással rendelkezik. Ez egy elegáns módja az IP-alkalmazások egyetlen központi útválasztóval történő működtetésének, és a különböző kommunikációs csatornák biztonságos elkülönítésének egymástól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lancom 1780EW-4G+ Wireless Gigabit Gateway" című hirdetést látja. (fent)