Betöltés...

Orico M222C3-G2-SV-BP M.2 Külső SSD Ház - Ezüst

Ár: 11.190 Ft

Az ORICO M222C3-G2-SV-BP külső meghajtóház különböző alkalmazásokhoz alkalmas. Jól jöhet a munkában, a videoszerkesztés során, sőt még játék közben is. Az OTG funkciót támogató okostelefonhoz is könnyedén csatlakoztathatja. A termék akár 10 Gbps átviteli sebességet biztosít, és számos különböző eszközzel kompatibilis. Továbbá a háza tartós alumíniumötvözetből készült, ami hatékony hőelvezetést biztosít.
Kényelmes hozzáférés a szükséges fájlokhozGyakran továbbít fényképeket vagy videókat az eszközök között? Többé nem kell túl sokat várnia arra, hogy minden szükséges fájl a megfelelő helyen legyen! Az ORICO burkolat akár 10 Gbps sebességű adatátvitelt tesz lehetővé. Emellett a termék akár 4 TB kapacitású meghajtókat is képes kezelni. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy elfogy a hely a fájljai számára! Mostantól kényelmesen tárolhatja a nyaralási fotókat, a fontos dokumentumokat vagy a kedvenc sorozatokat.Praktikus 2 az 1-ben kábelA készlet egy praktikus kábelt tartalmaz egy kiegészítő csatlakozófedéllel. Ennek köszönhetően USB-C-ről USB-C-re és USB-C-ről USB-A-ra egyaránt használható. Emellett 60 W-os PD kimenettel is rendelkezik, így ideális a különböző alkalmazásokhoz. Megjegyzés: az akár 10 Gbps-os fájlátviteli sebesség csak akkor lehetséges, ha az eszköz USB-C-USB-C módban van csatlakoztatva.
A legmagasabb építési minőségNe aggódjon a ház túlzott túlmelegedése miatt. A kiváló minőségű alumíniumötvözet és a hőszigetelő betétek használata biztosítja a gyors hőelvezetést és ezáltal a stabil működést. A beépített chip szintén biztosítja a megbízható készülék működést, támogatja a TRIM funkciót és az UASP protokollt. A ház emellett nagyon tartós, hatékonyan védi a telepített meghajtót a sérülésektől.Tökéletes minden helyzetreNyaralni vagy üzleti útra megy? Vigye magával az összes szükséges fájlt! A készülékház súlya mindössze 140 g, méretei pedig 107 x 29 x 12,5 mm. Könnyen elfér a hátizsákjában vagy a laptop táskájában. A termék széles körű kompatibilitásával is kitűnik - tökéletesen működik Windows, macOS, Linux és Android operációs rendszerekkel. Az NVMe PCI-E 2230 / 2242 / 2260 / 2280 SSD-kkel is kompatibilis, és nagyon könnyen telepíthető.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Házak
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Orico M222C3-G2-SV-BP M.2 Külső SSD Ház - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)