Betöltés...

Acer Aspire 3 Notebook Ezüst (15.6" / Intel i5-1235U / 16 GB / 512 GB SSD)

Ár: 191.490 Ft

Útra kész teljesítményAz Aspire 3 a legújabb 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal és Iris® Xe grafikus kártyával útra kész – ideális az egész család számára, és még nagyobb teljesítményt és termelékenységet nyújtanak. Kiválóan alkalmas arra, hogy még többet hozzon ki a munkából, a tanulásból vagy a játékból.

Továbbfejlesztett hűtőrendszerA ventilátorok felületének 78%-os növelése jobb hűtőrendszert és 17%-kal nagyobb hűtési teljesítményt eredményez. Ezáltal a munkaszakaszok hosszabbak és hatékonyabbak lehetnek, mialatt nincs csatlakoztatva

Praktikus dizájnAz Aspire 3 új, élénk színekben is elérhető karcsú fémházával, valamint 1,6 kg-ossúlyával és 18,9 mm-es vastagságával könnyebb és vékonyabb, mint valaha. A hosszú akkumulátor-üzemidő lehetővé teszi a család számára, hogy több feladatot végezhessen el a töltések között.

A kijelzőAz 1080p FHD kijelző tökéletes az alkalmi internetes böngészésekhez és videók streameléséhez, mivel éles és részletgazdag képeket biztosít. Az Acer BlueLightShield™ segítségével pedig csökkentheti az Ön és a családja kék fénynek való kitettségét.

A csatlakoztathatóságCsatlakoztassa vagy töltse fel új eszközeit a teljes körű funkcionalitást nyújtó USB Type-C porttal. Emellett a Wi-Fi 6E és HDMI 2.1 növeli a produktivitást és a funkcionalitást az egész család számára.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Acer Aspire 3 Notebook Ezüst (15.6" / Intel i5-1235U / 16 GB / 512 GB SSD)" című hirdetést látja. (fent)