Betöltés...

ASUS (SDRW-08V1M-U) ZenDrive V1M, USB-C, DVD±RW, Fekete optikai meghajtó

Ár: 23.986 Ft

Kényelmes kábeltárolás: Nincs több veszteség a beépített 24 cm-es csatlakozókábellel.

USB-C interfész: Tökéletes társ a legújabb generációs ultravékony laptopokhoz.

M-DISC támogatás: Tárolja értékes fényképeit, videóit és adatait akár 1000 évig.

Windows vagy macOS: Platformok közötti támogatás a széles körű kompatibilitás érdekében.

Húzás és írás: Hozzon létre egy lemezt mindössze három lépésben, az intuitív felületen keresztül. (csak Windows)

Lemeztitkosítás: Problémamentes adatvédelem jelszóvezérléssel és rejtett mappák funkcióival.
(csak Windows)

Biztonsági mentési szoftver mellékelve: A Nero BackItUp lehetővé teszi a fényképek, videók vagy adatok egyszerű archiválását. (csak Windows)

Játssz és alkoss, bárhol

Élvezze az audio CD-k lejátszását és a DVD-kről készült multimédiát, a lemezek írását, a szoftverek telepítését és még sok mást az ASUS ZenDrive V1M, a vadonatúj, csúcsminőségű külső DVD-meghajtó és -író segítségével. A karcsú, öntároló USB-C kábel kialakításával a ZenDrive V1M tökéletes kiegészítője a legújabb generációs ultravékony laptopoknak – az irodában vagy útközben.

Cut-crystal stílus és tárolás, egyben

Az ASUS ZenDrive V1M komoly funkcionalitást és kényelmet kínál vékony, modern kialakításában. A 24 cm-es csatlakozókábelt egy sarokburkolat tartalmazza és el is rejti, így soha nem kell attól tartania, hogy elfelejti vagy elveszíti. Ilyen integrált okossággal és stílussal a ZenDrive V1M nélkülözhetetlen társ, amelyet könnyen magával vihet mindenhová.

Tökéletes társ a legújabb generációs laptopokhoz

Az ASUS ZenDrive V1M a Windows és a macOS rendszert is támogatja. Bármilyen irányban felhúzható USB-C kábelével a ZenDrive V1M közvetlenül csatlakoztatható a népszerű modern laptopokhoz – készen áll az azonnali multimédiás lejátszásra vagy biztonsági mentésre.

Mentse el értékes fényképeit, videóit és adatait generációkon keresztül

Az ASUS ZenDrive V1M támogatja az M-DISC-et, egy archiválási minőségű tárolási megoldást, amely megvédi értékes digitális emlékeit – a családi fényképektől az otthoni videókig és még sok más. Az M-DISC égető technológia a rögzített adatokat egy szabadalmaztatott sziklaszerű rétegbe gravírozza, amely ellenáll az extrém körülményeknek, így akár 1000 évig is megőrizheti életre szóló emlékeit és fontos adatait.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Videókártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ASUS (SDRW-08V1M-U) ZenDrive V1M, USB-C, DVD±RW, Fekete optikai meghajtó" című hirdetést látja. (fent)