Betöltés...

Liebherr Smart Device Box Wifi modul

Ár: 31.940 Ft

"Önmagában minimum rendelhető mennyiség 3 db! Termékhez, kiegészítőként 1 db is rendelhető.Liebherr Smart Device Box  612526500

Liebherr SmartDevice alkalmazása az okosotthon maximális kényelmét kínálja a Liebherr hűtő- és fagyasztókészülékeihez! A SmartDevice alkalmazás telepítése után bárhonnan rugalmasan irányíthatja a hűtőszekrényét.
A SmartDevice előnyei:Okosotthonba integrálhatóHelytől független készülékvezérlésKészülék állapotának valós idejű ellenőrzéseÉrtesítések és riasztások küldése okostelefonra
A Liebherr SmartDeviceBox tálcán kínálja az okosotthonok összes előnyét. A hűtőkészüléket, a mobilkészülékeken keresztül történő egyszerű és biztonságos vezérléshez, csak be kell helyezni a hűtőkészülék erre kialakított helyére, bekapcsolni WiFi-n (WLAN-on) keresztül az internetre csatlakoztatni.
Az okos eszközt egy alkalmazásban tudja kezelni, A SmartDevice applikációban, amely ingyenes alkalmazás, iOS és Android operációs rendszerekhez elérhető. Az összes funkció áttekinthető módon jelenik meg, kezelése intuitív és nagyon egyszerű.
Mire használhatja az okosítót?
Jelenleg a következő funkciók elérhetők a SmartDeviceBox és a SmartDevice alkalmazás használatával:
A Liebherr-készülékének regisztrálása a SmartDevice alkalmazáson keresztül okostelefonnal vagy tablettel. Ezt könnyedén meg tudja tenni az alkalmazáson keresztül.
Videókon nézheti meg a SmartDeviceBox beszerelését, így egyszerűen megoldhatja azt.
Letöltheti a készüléke használati utasítását, így soha nem kell keresgélni, hogy hova rakta el a papiros verziót.
A készülék kezelése bárhonnan lehetséges, például a készülék állapotának lekérdezése.
Lehetősége van a hőmérséklet beállításainak módosítására bármikor. Ez hasznos például ha a nagybevásárlás előtt elfelejti bekapcsolni a gyorshűtés (SuperCool és SuperFrost) funkciót, akkor akár a boltból is megteheti.
Nyugodt lehet egy hosszú nyaralás alkalmával is, mert értesítés kap a fontos állapot- és riasztójelzésekről közvetlenül az okostelefonjára.
Többek között értesítés kap az ajtó nyitva maradásról, vagy emlékeztet a fagyasztóban lévő italokra, így többé nem fordulhat elő, hogy szétfagy egy palack.(ez a BottleTimer funkció) Természetesen ezek a riasztások függenek az Ön készülékének funkcióitól.
Problémát észlel a fagyasztó- vagy hűtő készülékénél a szerviz szolgáltatás keretében kommunikálhat szakértőkkel.
Cserealkatrészeket igényelhet a készülékhez.
Kiegészítő termékek kínálatát megtekintheti és rendelhet is. Néhány példa:
- FreshAir aktívszén-szűrő; megtisztítja az átáramló levegőt és gyorsan megköti a kellemetlen szagokat. Egyszerűen cserélhető, és optimális levegőminőséget biztosít. Az emlékeztető funkció jelzi a szűrőcsere esedékességét.
Vajasdoboz szettet, 3-as Palacktartó, vagy palacktartó kosarat.
Kényelmes tároláshoz a FlexSystem tárolót; A BioFresh-Safe és a EasyFresh-Safe termékek FlexSystem rendszere elősegíti az élelmiszerek áttekinthető és rugalmas tárolását és a válogatást. Lehetővé teszi az egyértelmű elkülönítést, például zöldségek, gyümölcsök esetében, vagy eltarthatósági idő szerint. A stabil FlexSystem minden alkatrésze egyszerűen, mosogatógépben is tisztítható
VarioBox tároló; A két kihúzható VarioBox megkönnyíti az kisméretű élelmiszerek válogatását és tárolását, továbbá lehetővé teszi ezek áttekintését. Egyszerűen válogathat élelmiszerei között és a kihúzás-korlátozó gondoskodik róla, hogy mindig biztonságosan vehesse ki a termékeket. A tartó és a VarioBox dobozok igény szerint az ajtó belső felén több helyre is felrakhatók.
Csatlakozás a partnercégek más szolgáltatásaihoz, mint például beszédasszisztens (Amazon Alexa)  Ez esetben ha a készüléke alkalmas rá, akár az ajtónyitást is vezérelheti hanggal. vagy Smart Home (HNGRY) amely készlet átnézetet biztosít, bevásárló listát készít, és a tárolási területre is hasznos tanácsokkal szolgál.
Vásárolja meg náluk a SmartDeviveBoxot és élvezz okos fagyasztó/hűtő készülékét, még jobban.

Olvassa el cikkünket: Hűtő okosító - SmartDeviceBox - Liebherr

Nézze meg a videót, hogy mennyire egyszerű berakni a készülékbe: 
"


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Liebherr Smart Device Box Wifi modul" című hirdetést látja. (fent)