Betöltés...

Razer Barracuda Wireless Gaming Headset - Kvarc

Ár: 88.390 Ft

JÁTÉK MINDENHOL
Akár beltéren, akár kültéren vagy, a Razer Barracuda - egy otthoni játékra és mobil szórakoztatásra egyaránt tervezett vezeték nélküli hibrid headset - számára mindegy. A beépített beamforming zajszűrő mikrofonokkal felszerelt fejhallgatóval a környezettől függetlenül kristálytiszta hangfelvételt élvezhetsz. Az intelligens, kettős vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően kényelmesen válthatsz az otthoni nagy teljesítményű játék és a zökkenőmentes mobilhasználat között az utcán.

RAZER SMARTSWITCH - DUAL WIRELESS
A SmartSwitch egyszerre képes csatlakozni egy 2,4 GHz-es és egy Bluetooth-eszközhöz, így a hibrid fejhallgató zökkenőmentesen válthat a vezeték nélküli üzemmódok között a páratlan kényelem érdekében.
Automatikusan fogadhatsz hívásokat egy csatlakoztatott Bluetooth-eszközről, és válthatsz vissza a játékhangra anélkül, hogy levennéd a headsetet. Blokkold a bejövő hívásokat a "Ne zavarj" üzemmód aktiválásával a Razer Audio App-on keresztül, vagy válts manuálisan a 2,4 GHz-es és a Bluetooth hangforrások között egy erre a célra szolgáló gomb segítségével.

BEÉPÍTETT SUGÁRFORMÁLÓ, ZAJSZŰRŐ MIKROFONOK
A kettős rejtett mikrofonok erőteljes szintű zajszűréssel rendelkeznek, amely testre szabható beltéri és kültéri használathoz. Játsszon vagy fogadjon hívásokat tiszta magabiztossággal, mivel hangját a környezettől függetlenül teljes tisztasággal veszi fel.

RAZER TRIFORCE TITÁNIUM 50 MM-ES MEGHAJTÓK
Szabadalmaztatott 3 részes meghajtókialakításunk kivételes magas-, közép- és mélyhangokat tol ki, amelyek nem zavarosak, dinamikusabb hallgatási élményt biztosítva a mélyebb elmerüléshez. A kiváló tisztaságot biztosító titánbevonatú membránokkal frissített, erőteljes hangzást élvezhet játékaiban, filmjeiben és zenéiben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Barracuda Wireless Gaming Headset - Kvarc" című hirdetést látja. (fent)