Betöltés...

Creative Sound Blaster X1 Hi-res USB DAC and Fejhallgató Amplifier w/ Super X-Fi 70ZZ009000003

Ár: 30.700 Ft

Fedezd fel az eddig soha nem hallott részleteket a Sound Blaster X1 segítségével.A kifejezetten a fejhallgatók erőteljes és érintetlen hangzásra tervezett, szuper kompakt Sound Blaster X1 a beépített AKM 4377 DAC-nak köszönhetően azonnal nagy felbontású lejátszásra javítja a hangminőséget. A Ti/Burr-Brown™ INA1620 kettős hangműveleti erősítővel párosítva a Sound Blaster X1 felerősíti és éles hangzást biztosít, hogy tovább fokozza a hallgatási élményt. Egyszerűbben fogalmazva, a Sound Blaster X1 közvetítőként működik a készülék és a fejhallgató között, hogy a Super X-Fi® Headphone Holography-val együtt tisztább, hangosabb és hatásosabb hangzást biztosítson.

Csatlakoztasd közvetlenül USB-C-n keresztül a PC-hez, Mac számítógéphez, PlayStation® konzolokhoz vagy Nintendo Switch™ készülékhez, és kis erőfeszítéssel feljavítja az eszközöd hangját. A lejátszás és a mikrofon elnémítása gombokkal, valamint a PC-n és Mac-en a Creative alkalmazáson keresztül a SmartComms Kit funkcióval is rendelkezik, így a megbeszélések vagy akár a játék közbeni csevegések során is gond nélkül kommunikálhatsz online.Semmi más, csak kitűnőHallja kedvenc médiájának minden rétegét, minden részletét és minden árnyalatát. A Sound Blaster X1 egy másodlagos, nagy pontosságú AKM 32 bites DAC-ot tartalmaz, amely az audio világában kiemelkedő hűségéről ismert. A Sound Blaster X1 együttesen akár 115 dB SNR kiemelkedő hanghozamot biztosít 24 bites / 96 kHz-es lejátszási felbontás mellett. Ez érintetlen hangminőséget ígér, kihozva a legjobbat a fejhallgatóból és a lejátszó eszközből.Hatalmas fejhallgató élményEgy jó fejhallgatót nehéz beszerezni, és ezt mi is tudjuk, ezért hagyja, hogy a Sound Blaster X1 újból bemutassa jelenlegi párját hatásos és erőteljes akusztikával, a hangtisztaság feláldozása nélkül. A Sound Blaster X1 csúcsminőségű Ti/Burr-Brown™ INA1620 kettős audio műveleti erősítőt használ, integrált vékonyrétegű ellenálláspárokkal és EMI-szűréssel, hogy nagy kimeneti teljesítményt nyújtson rendkívül alacsony torzítás és áthallás mellett, így nagy hűségű hangot biztosít a hallgatási élményhez.

A Sound Blaster X1 képes akár 600Ω impedanciájú, akár stúdióminőségű fejhallgatók meghajtására is. Élvezze kedvenc fejhallgatóinak teljes specifikációját, bárhol is legyen, ezzel a hordozható audiokiegészítővel. Ha eddig kihasználatlanul használta fejhallgatóit, itt a lehetőség, hogy maximalizálja azokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangkártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Creative Sound Blaster X1 Hi-res USB DAC and Fejhallgató Amplifier w/ Super X-Fi 70ZZ009000003" című hirdetést látja. (fent)