Betöltés...

ExtraLink Dynamite C21 AC2100 Dual-Band Gigabit Router

Ár: 23.790 Ft

C21 hálózat bővítő modul
Az Extralink Dynamite C21 egy vezeték nélküli router, amellyel bővítheti meglévő Dynamite Mesh rendszerét, vagy új vezeték nélküli hálózatot építhet a semmiből. Mindkét esetben stabil csatlakozási jelet és nagy lefedettségi területet kap. A készülék rugalmas konfigurációjának köszönhetően felcserélhetően használható otthoni hálózatban útválasztóként, vagy hozzáférési pontként az otthoni mesh hálózat hatótávolságának kiterjesztésére.
Egyszerű telepítés, széles otthoni Wi-Fi lefedettség10 műholdra bővíthető3 RJ45 gigabites 10/100/1000 Mbps sebességű RJ45 portUSB 2.0 port - fájlok és multimédia megosztása a hálózatba kapcsolt eszközökkelMU-MIMO technológiaIEEE 802.11ac/a/n/g/b kompatibilisTouchLink funkció - könnyen beállíthat különálló és biztonságos Wi-Fi hálózatot a vendégek számáraMegbízható Mesh Wi-Fi rendszer
Az Extralink Dynamite Mesh System egy nagy teljesítményű, kétsávos Wi-Fi Mesh rendszerrel rendelkezik, amely az otthon minden szegletében internet-hozzáférést biztosít anélkül, hogy a jelminőség romlana, amikor a végberendezés a Mesh-eszközök között mozog. A Dynamite Mesh rendszert úgy tervezték, hogy az eszközök egyetlen Wi-Fi hálózaton keresztül kapcsolódjanak egymáshoz. Ha az egyik műhold elveszíti a kapcsolatot, a többi készülék automatikusan és zökkenőmentesen csatlakozik újra az internethez. A rendszer a legjobb útvonalat választja ki a kapcsolatokhoz, és a lehető leggyorsabban teszi működőképessé a hálózatot. A Dynamite Mesh 5 GHz-en 1733 Mbps maximális átviteli sebességgel, 2,4 GHz-en pedig 300 Mbps maximális sebességgel biztosít egyidejű kapcsolatokat, így a teljes elérhető átviteli sebesség akár 2100 Mbps is lehet. A nagy teljesítményű beépített jelerősítők kivételesen nagy Wi-Fi lefedettséget és stabil átviteli teljesítményt biztosítanak, míg a 4 db 3 dBi/5 GHz-es és 2 db 3 dBi/2,4 GHz-es antenna még jobb vezeték nélküli teljesítményt nyújt.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "ExtraLink Dynamite C21 AC2100 Dual-Band Gigabit Router" című hirdetést látja. (fent)