Betöltés...

Creative Sound Blaster GC7 USB-C Külső DAC/AMP Hangkártya

Ár: 57.910 Ft

A legjobb játékmenethez intuitív vezérlés tartozik, amely támogatja a játék közben hozott másodpercek töredéke alatti döntéseket. A tapasztalt játékosok számára készült prémium játékhangmegoldások sorozatának első tagjaként a Sound Blaster GC7 átadja a győztes receptet bármely játék meghódításához - a közvetlenül a készülékbe épített programozható vezérlők sokaságához való hozzáférést a játék közbeni gyors váltásokhoz.

A kényelmet szem előtt tartva tervezték, a GameVoice Mix segítségével menet közben módosíthatod a játék és a csevegés hangerő keverékét, finomíthatod a hang- és mikrofonbeállításokat, és gyorsan válthatsz a különböző hangmódok között - mindezt egyetlen gombnyomással.

És ez határozottan nem minden! A Sound Blaster GC7 a Sound Blaster hangfeldolgozási szakértelmével és a díjnyertes Super X-Fi fejhallgató holográfiával egyaránt felvértezve, a Sound Blaster GC7 kettős DSP rendszerrel rendelkezik, hogy olyan kiváló harci eszközökkel, mint a Scout mód és az SXFI BATTLE mód, előnyhöz juttassa ellenfeleivel szemben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangkártya
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Creative Sound Blaster GC7 USB-C Külső DAC/AMP Hangkártya" című hirdetést látja. (fent)