Betöltés...

Seagate 4TB SkyHawk Surveillance SATA3 3.5" DVR HDD

Ár: 44.990 Ft

Az ImagePerfect ™ firmware úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a zökkenőmentes videofelvételek rögzítését 24 × 7 megfigyelési munkaterhelésben, amelyek 64 HD kamera kamerájából rögzítenek videót. 
A SkyHawk Health Management a megelőzésre, a beavatkozásra és a helyreállítási lehetőségekre összpontosítva aktívan segíti a felügyeleti tárhely védelmét. Ide tartozik a RAID RapidRebuild ™, amely 3x gyorsabb kötet-újjáépítést biztosít a hagyományos RAID-újjáépítésekhez képest.
Páratlan adatvédelem a mellékelt 3 éves mentési adat-helyreállítási szolgáltatások tervével, amely a Seagate házon belüli adat-helyreállítási szolgáltatásaival segíti a fontos videoadatok védelmét. 
A beépített RV-érzékelők lehetővé teszik a meghajtók számára, hogy fenntartsák a teljesítményt a többrekeszes rendszerekben, rugalmasságot adva az ügyfeleknek a rendszerek méretezéséhez, ha több tárhelyre van szükség. 
Az ATA streaming támogatása lehetővé teszi akár 64 HD kamera felvételét a zökkenőmentes, megszakítás nélküli felvételek készítéséhez. 
Az alacsonyabb energiafogyasztás a hőkibocsátás csökkenését jelenti, ami javítja a felügyeleti megoldások megbízhatóságát. A kopásálló alkatrészek segítenek megvédeni a hajtást a környezeti elemektől, növelve a terepi megbízhatóságot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Winchester
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Seagate 4TB SkyHawk Surveillance SATA3 3.5" DVR HDD" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Hdd
Ide