Betöltés...

Razer Barracuda X Roblox Edition 7.1 Wireless/Vezetékes Gaming Headset - Fekete

Ár: 88.650 Ft

HIBRID HANGSZABADSÁGEgyetlen headset az összes lejátszásához – a Razer Barracuda X egy sokoldalú, könnyű vezeték nélküli játékfejhallgató, amely a PC-n, konzolon és mobileszközökön való zökkenőmentes használathoz készült. Az intelligens kettős vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően kényelmesen válthat a nagy teljesítményű otthoni játék és a zökkenőmentes mobilhasználat között az utcán.

RAZER SMARTSWITCH DUAL WIRELESSA 2,4 GHz-es és Bluetooth-eszközhöz egyszerre csatlakozni képes SmartSwitch zökkenőmentes váltást tesz lehetővé a kettő között a páratlan kényelem érdekében. A csatlakoztatott Bluetooth-eszközről érkező hívások automatikusan átjönnek, így kényelmesen fogadhatja a hívást, majd a headset eltávolítása nélkül válthat vissza a játék hangjára. A Ne zavarjanak módot be lehet kapcsolni a Razer Audio alkalmazásban, ha blokkolni szeretné a bejövő hívásokat, míg a fülhallgatón található dedikált gomb segítségével manuálisan válthat a HyperSpeed Wireless és a Bluetooth hangforrások között.

250G ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁSAkár otthon van egy játékmaratonon, akár a napi ingázás közben szórakozik, a Razer Barracuda X minden alapját lefedi, ha kényelemről van szó.

RAZER™ TRIFORCE 40MM MEGHAJTÓKSzabadalmaztatott, 3 részes meghajtó-kialakítás kivételes magas, közép és mély hangokat üt ki, mélyebb elmerülést biztosítva a játékban, valamint dinamikusabb zenehallgatási élményt és videózást.

LEVÁLASZTHATÓ RAZER™ HIPERTISZTA KARDIOID MIKROFONMíg a mikrofon úgy van beállítva, hogy elnyomja a háttérzajt a jobb hangrögzítés érdekében játék közben, könnyen eltávolítható, így a fülhallgató utazásbarátabbá válik mobil használatra.

KEZELŐSZERVEK A HEADSETENA Razer Barracuda X fülkagylói alatt található, könnyen elérhető gombokkal könnyedén irányíthatja zenéit, videóit és telefonhívásait.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Razer Barracuda X Roblox Edition 7.1 Wireless/Vezetékes Gaming Headset - Fekete" című hirdetést látja. (fent)