Betöltés...

Lancom 1790VA-4G+ (EU) 4G Router

Ár: 384.080 Ft

Maximális rendelkezésre állásIdeális üzleti szempontból kritikus alkalmazásokhoz: A gyors, akár 300 Mbps sebességű downstream mobiltelefonos hozzáférést biztosító kiegészítő LTE-Advanced modem (Cat. 7) ideális intelligens biztonsági mentési forgatókönyvekhez vagy a vezetékes internetkapcsolat alternatívájaként. Az akár 150 MBbps upstream sebességgel a modul nagy sebességű adatátvitelt biztosít a vállalati hálózaton belül vagy külső felhőszolgáltatások felé.

Professzionális VPN-megoldásA LANCOM VPN-megoldásai rugalmas, gazdaságos és biztonságos hálózatot kínálnak a központok, leányvállalatok, fióktelepek, telephelyek és otthoni irodák számára a kis-, közép- és nagyvállalatokban. A LANCOM 1790VA-4G+ akár 5 egyidejű IPSec VPN-csatornát is támogat, opcionálisan 25 csatornára bővíthető.

Radikálisan egyszerűsített konfiguráció az SD-WAN segítségévelA LANCOM Management Clouddal kombinálva a LANCOM 1790VA-4G+ megnyitja az utat az automatizált menedzsment előtt. A szoftveresen definiált WAN (SD-WAN) lehetővé teszi a biztonságos VPN-kapcsolatok automatikus beállítását a telephelyek között, beleértve a hálózati virtualizációt és a biztonsági mentést a széles sávú hálózaton keresztül: Néhány egérkattintás elegendő a VPN funkció engedélyezéséhez és a szükséges VLAN-ok kiválasztásához az egyes telephelyek számára. Az egyes alagútvégpontok fáradságos konfigurálása többé nem szükséges.

Állapotellenőrző tűzfalAz állapotfelügyeleti tűzfallal felszerelt LANCOM 1790VA-4G+ az egész hálózatot védi. Az olyan funkciókkal, mint a behatolásmegelőzés és a Denial-of-Service védelem, ez az üzleti VPN-router optimális védelmet nyújt, és biztosítja a hálózat összes adatát.

Fejlett útválasztás és továbbításA LANCOM 1790VA-4G+ akár 16 biztonságosan elszigetelt IP-kontextust biztosít, amelyek mindegyike külön útválasztással rendelkezik. Ez egy elegáns módja annak, hogy az IP-alkalmazásokat egyetlen központi útválasztóval üzemeltesse, és a különböző kommunikációs csatornákat biztonságosan elszigetelve tartsa egymástól.

IoT-képesAz IoT ("Internet of Things") célja, hogy a fizikai "dolgokról" - többnyire vezeték nélkül - információt gyűjtsön, és azt a hálózaton keresztül hozzáférhetővé tegye. A LANCOM 1790VA-4G+ integrált USB-portja biztosítja az alapot a modern IoT rádiós rendszerek integrálásához a meglévő hálózati infrastruktúrába.
BiztonságA szoftverfejlesztés, a hardverfejlesztés és a gyártás elsősorban Németországban történik, csakúgy, mint a hálózatmenedzsment hostingja. Különös figyelmet fordítanak a kiemelkedő biztonsági jellemzőkkel rendelkező, megbízható megoldások biztosítására. A termékek másik fontos biztonsági jellemzője, hogy nem tartalmaznak hátsó ajtókat, amit a német szövetségi gazdasági minisztérium a "IT Security made in Germany" minőségi pecséttel ismert el.

Maximális jövőbiztosságA LANCOM termékek szakmai szakértelemre, sokéves informatikai tapasztalatra és kiváló minőségű anyagokra épülnek. Minden készülékük a jövőre méretezett hardverrel van felszerelve, és még a régebbi termékgenerációkig visszanyúlva is évente többször ingyenesen elérhetőek a LANCOM operációs rendszercsalád frissítései. Ez garantálja a hosszú élettartamot, miközben technikailag naprakész marad, ami az Ön befektetésének valódi védelmét jelenti. A LANCOM infrastruktúrák továbbá könnyen skálázhatók. A maximális kompatibilitás azt jelenti, hogy a hálózatok könnyen bővíthetők további LANCOM komponensekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lancom 1790VA-4G+ (EU) 4G Router" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések