Betöltés...

D-Link G416/EE Dual-Band Gigabit Router

Ár: 43.400 Ft

AX1500 Wi-Fi 6Több hálózatba kapcsolt eszközzel rendelkező modern otthonok számára tervezték. Ideális 4K streaminghez, VR-játékokhoz, videohívásokhoz és intelligens otthoni eszközök kommunikációjához.

LTE-A 6-os kategóriaZökkenőmentes váltás gyors LTE-A 6-os kategóriájú tartalékkapcsolatra.

Kényelmes AIKönnyedén be- és kikapcsolhat AI funkciókat, amelyek automatikusan racionalizálják és optimalizálják a hálózati teljesítményt.

Hatékony kapcsolatokNégy egyidejű adatfolyam, 1024 QAM moduláció, BSS-színezés és MU-MIMO biztosítja a mindenkor legjobb kapcsolatminőséget.

Szülői felügyeletVédje családját a webhelyek blokkolásával, az ütemezéssel és a különálló vendég bejelentkezési funkciókkal.

Biztonságos Wi-FiA legújabb WPA3 titkosítás és az IEC 62443-4-1 szabványnak való megfelelés megvédi hálózatát az illetéktelen hozzáféréstől.

Egyszerű beállítás és kezelésAz ingyenes EAGLE PRO AI asszisztens alkalmazás segít a Wi-Fi kezelésében, emellett az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével hangutasításokat is kiadhat.

Bővíthető hatótávolságHasználja az E15 Wi-Fi ismétlőket az intelligens mesh hálózatának bővítéséhez.

Élvezze a gyorsabb kapcsolódási sebességetAz EAGLE PRO AI AX1500 4G+ router mesterséges intelligenciával ellátott Wi-Fi 6 technológiát, tartalék 4G+ 6-os kategóriájú kapcsolatot, nagy hatótávolságot és kivételes vezeték nélküli sebességet kínál. A Wi-Fi hálózat folyamatosan optimalizálódik, ami hatékony teljesítményt eredményez a megbízható, gyors és hatékony internet-hozzáférés érdekében.

Ossza meg a kapcsolatátA Smart G416 router hozzáférést biztosít, és lehetővé teszi, hogy több eszközzel is hozzáférjen és megossza a szupergyors mobil szélessávú kapcsolatokat.....
Megoszthatja 4G+ LTE-A 6-os kategóriájú mobilinternet-kapcsolatát egy SIM-kártya behelyezésével, majd biztonságos vezeték nélküli hálózaton vagy a három Gigabit Ethernet LAN-port bármelyikén keresztül hozzáférhet az internetes erőforrásokhoz.

Ideális olyan területeken, ahol korlátozott vagy egyáltalán nincs vezetékes internet-hozzáférésA két nagy teljesítményű külső antenna megbízható 4G+ LTE-A 6-os kategóriájú 4G+ LTE-A kapcsolattal kombinálva a G416 a lehető legjobb 4G kapcsolatot biztosítja egyszerre több eszköz számára. Ez lehetővé teszi a streamelést, a játékot vagy a munkát anélkül, hogy aggódnia kellene a pufferelés, a megszakítások vagy az interferencia miatt.

Biztonság és adatvédelemA Router titkosítja a hálózati forgalmat, és a fejlett Wi-Fi biztonsági szabvány, a WPA3 segítségével megvédi vezeték nélküli hálózatát a külső fenyegetésektől. A WPA3 egy új, beépített protokollt tartalmaz, amely ellenőrzi és megvédi a hálózati kapcsolatokat a támadásoktól.
A Wi-Fi booster beépített gigabites Ethernet-porttal is rendelkezik, amelyen keresztül olyan eszközök, mint például játékkonzol vagy Smart TV csatlakoztathatók kábelen keresztül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "D-Link G416/EE Dual-Band Gigabit Router" című hirdetést látja. (fent)