Betöltés...

Strong G8SC 4G LTE 32GB 2GB RAM Tablet, Fekete (SRTG8SC)

Ár: 36.570 Ft

A Strong K8SC tablet 8"-os IPS képernyővel rendelkezik, így méreteit tekintve középkategóriába sorolható. A kompakt méret kiváló megjelenítésről és könnyed hordozhatóságról gondoskodik. A HD technológia jóvoltából örökre elfelejtheted a pixeles, élettelen tartalmakat. A táblagép 1280x800 képpontos kijelzőjén a képek szebbek, részletgazdagabbak - vagyis élethűbbek. Az IPS kijelzővel felszerelt tablet a betekintési szög teljességével kínál hibátlan képminőséget. A minden oldalról tökéletesen látható kép, lehetővé teszi, hogy akár egyszerre többen tekintsétek meg a készülék tartalmait.

Teljesítmény
A négy processzormaggal rendelkező tablettel a szórakozás felsőbb dimenziójába léphetsz. A Quad-Core processzor nagyobb sebességgel növeli a teljesítményt. A 16 GB memóriával rendelkező táblagép rengeteg kép, zenefájl, sőt HD film helyeként szolgálhat alapul. A tucatnyi médiafájl mellett, néhány nagyobb rendszerigényű játék is gond nélkül elférnek a készüléken.

Kapcsolat
Netezz táblagépeddel kényelmesen, vezetékek nélkül WiFi kapcsolaton keresztül. Az ország több pontján csatlakozhatsz ingyen nyílt hálózatokra, vagy otthon az asztaligéptől távol is egyszerűen böngészhetsz. Maradj mindig kapcsolatban 4G mobilinternet szolgáltatással. A WiFi hálózattal szemben az UMTS/HSPA kapcsolat bárhol és bármikor elérhető, így tényleg nem vagy helyhez kötve.

Kamera
A táblagép előlapi kamerája nem csak a videó csevegéseket teszi egyszerűvé és szórakoztatóvá, hanem nagyszerű szelfiket készít, hogy igazán jó képet mutathass magadról. A táblagép hátlapi kamerával is fel van szerelve, ennek köszönhetően fényképeket is készíthetsz vele. Örökítsd meg a legjobb pillanatokat, majd oszd meg a képeket ismerőseiddel!

Jellemzői:
- Quad core A7 processzor
- 1,3 GHz CPU órajel
- Kijelző mérete: 8"
- Operációs rendszer: Android
- Kijelző típusa: IPS technológiájú LCD kijelző
- Kijelző felbontása: 1280×800 képpont
- 2 GB RAM
- Beépített tárhely: 16 GB
- Memóriakártya típusa: microSD
- Wi-Fi 802.11 b/g/n
- 4G LTE
- Bluetooth
- Beépített rádió
- SIM kártya foglalat
- Micro SD memóriakártya olvasó (max. 64 GB kapacitású kártyát tud fogadni)
- Jack audio kimenet
- Kamera (előlapi): 2 Megapixel
- Kamera (hátlapi): 5 Megapixel
- Akkumulátor: 4000 mAh
- Android 10 operációs rendszer
- SIM kártya foglalat
- Fülhallgató kimenet
- Beépített hangszóró
- Beépített mikrofon
- Beépített vaku

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Strong G8SC 4G LTE 32GB 2GB RAM Tablet, Fekete (SRTG8SC)" című hirdetést látja. (fent)