Betöltés...

PIX-LINK 4 Antennás vezeték nélküli Mini Router, WIFI jelerősítő LV-WR09

Ár: 11.250 Ft

PIX-LINK 4 Antennás vezeték nélküli Mini Router, WIFI jelerősítő LV-WR09


Lefedettség és sebesség négy külső antennával, támogatja a 2,4 GHz-es WiFi-t, a WiFi sebesség akár 300 Mbps, a lefedettség akár 50 méter, kiterjeszti és erősíti a vezeték nélküli jelet, megszünteti a holt zónákat, lehetővé teszi a vezeték nélküli szabadság élvezetét bárhol otthonában.

Az Ethernet port (10 / 100 Mbps) lehetővé teszi, hogy a bővítő vezeték nélküli adapterként működjön vezetékes eszközök csatlakoztatásához, közvetlenül csatlakoztathat eszközöket, például Xboxot, PC-t vagy Mac-et, több egyidejű HD streamelést, online játékot és egyéb tartalomfogyasztást képes fenntartani.

Biztonságos titkosítás A WPS funkcióval egyszerűen nyomja meg a WPS gombot, így könnyedén elérheti a vezeték nélküli titkosítási beállításokat, biztosíthatja a hálózat biztonságát, megakadályozhatja, hogy mások ellopják a netet, és aktívan védekezhet a mások fenyegetései ellen.

Többfunkciós Támogatja a router, kliens, átjátszó, AP, WISP üzemmód működési módokat, megfelel az Ön különböző igényeinek, legyen szó otthonról, kávéházban, bevásárlóközpontokban és bármely más nyilvános helyen.

Mindkét oldalon kiváló hőelvezető kialakítással hűti a hosszabbítót működés közben, javítva az élettartamát és a WiFi stabilitását.

Könnyen telepíthető és használható, a kis méret és a falra szerelhető kialakítás megkönnyíti a telepítést és a rugalmas mozgatást, és egyáltalán nem fogja elfoglalni a helyet, lehetővé teszi a hálózati beállítások kezelését, beleértve a szülői felügyeletet és a médiamegosztási beállításokat, bárhonnan.

Jellemzők:

Android vagy Windows eszköz

Adatok:

Lefedettség: beltéri: 30m, Kültéri: 50m, Interfész: WAN port, LAN port (1 x 10 / 100 Mbps)

Jelátviteli sebesség: 2,4 GHz, 300 Mbps

Vezeték nélküli biztonság: 64/128 bites WEP, WPA – PSK / WPA2 – PSK, 802.1x támogatás,

Átviteli teljesítmény: kevesebb, mint 20 dBm, Üzemi hőmérséklet: 0 – 40°C

Tárolási hőmérséklet: -40 – 70 Deg.C Üzemi páratartalom: 10-90% (nem lecsapódó),

Tárolási páratartalom: 5-90% (nem lecsapódó), Bemenet: AC 100 – 240V, 50 / 60Hz,

Kimenet: 5V / 1A

Mi van a csomagban?

1 db PIX-LINK 4 Antennás vezeték nélküli Mini Router, WIFI jelerősítő LV-WR09 1 db RJ45 hálózati kábel 1 db angol felhasználói kézikönyv

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "PIX-LINK 4 Antennás vezeték nélküli Mini Router, WIFI jelerősítő LV-WR09" című hirdetést látja. (fent)