Betöltés...

Tech-Protect Sc Pen + billentyűzet Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok

Ár: 23.820 Ft

Tech-Protect Sc Pen + billentyűzet Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok

Tech-Protect Sc Pen + billentyűzet Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tokA Tech-Protect márka funkcionális SC Pen tokja megvédi eszközét a sérülésektől és a karcolásoktól. Kompakt, könnyű kialakítás kiváló minőségű anyagokból és rugalmas TPU-ból, matt és kellemes felülettel.A kamera, a portok és a hangszórók precízen kialakított kivágásai biztosítják a használat szabadságát és a magas szintű funkcionalitást. A burkolat egy speciális tollal van felszerelve, amely lehetővé teszi a biztonságos használatot anélkül, hogy fennállna annak elvesztése.
Az összehajtható tok használható állványként, valamint az ébreszthetőségnek és a készülék felhelyezésének köszönhetően alvó üzemmódban kíméli az akkumulátort.További előnye a mágneses vezeték nélküli Bluetooth billentyűzet, amely akár 140 órányi megszakítás nélküli működést biztosít.*A készülék csatlakoztatása után eszközön használja a megfelelő gombkombinációt az Fn+Q iOS, az Fn+W az Android vagy az FN+E a Windows rendszerben.**A billentyűzet nem tud lengyel karaktereket bevinni.TERMÉKJELLEMZŐK :
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Pontosan elkészített
- Tökéletesen illeszkedő
- Van hely egy ceruzának
- Háttérvilágítású billentyűzet
- Hatótávolság akár 10 m
- Bluetooth billentyűzet (lengyel karakterek nélkül)
- Akkumulátor élettartama: 140 óra
- Könnyen össze- és szétszerelhető SZETT TARTALMAZ:
1 x Tech-Protect SC tolltartó
1 x fekete billentyűzet
1 x USB-A / USB-C kábel
< br />

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tech-Protect Sc Pen + billentyűzet Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok" című hirdetést látja. (fent)