Betöltés...

Spigen Rugged Armor "Pro" Galaxy Tab S8 Ultra / S9 Ultra 14.6 fekete - tablet tok

Ár: 20.010 Ft

Spigen Rugged Armor "Pro" Galaxy Tab S8 Ultra / S9 Ultra 14.6 fekete - tablet tok

Spigen Rugged Armor "Pro" Galaxy Tab S8 Ultra / S9 Ultra 14.6 fekete - tablet tokA neves Spigen cég Rugged Armor Pro tokja egy olyan tok, amely teljes mértékben védi készülékünket, anélkül, hogy a használhatóság és a használat kényelme rovására menne.
TPU anyagból készült, puha szerkezetű, kiegészítőleg megerősített sarkokkal, tökéletesen nedvszívó pl. esésből eredő ütések.
A tokban van egy hely a ceruza számára - a tok mágnescsattal záródik, emellett védelemként szolgál, és megakadályozza a ceruza kiesését._x000D_ A A tok nagyon vékony, figyelembe véve a kínált védelmi lehetőségeket. A burkolat matt mintázattal, félmatt betétekkel és Spigen logóval készül.
A fedél belseje puha anyaggal készült, amely megakadályozza, hogy készülékünk képernyője összekarcolódjon. _x000D_ Az egész nagyon ügyesen és elegánsan néz ki. Ideális termék azoknak, akik értékelik a stílust, a kényelmet és a biztonságot._x000D_ A Spigen Rugged Armor "Pro"-nak van egy másik funkcionális előnye is: automatikusan felébreszti és elalszik, amikor kinyitja és becsukja az elülső részt. ._x000D_ < p>Hogyan ellenőrizhető, hogy egy tartozék illeszkedik-e a Samsung Galaxy Tab készülékhez?
Egyszerű, ellenőrizze készüléke típusszámát, amely T betűvel kezdődik vagy X.
Kiegészítőink tökéletesen illeszkednek és teljesen kompatibilisek a következőkkel: X900 / X906 / X910 / X916B._x000D_ TERMÉKJELLEMZŐK:< br /> - 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Elegáns
- Letisztult
- Pontosan elkészített
- Tökéletesen illeszkedik
- Erősen véd
br />- Van benne hely egy ceruzának
br />- Teljesen működőképes
- Könnyen össze- és szétszerelhető_x000D_ A SZETT TARTALMAZZA:
1 x Spigen Rugged Armor „Pro” tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Spigen Rugged Armor "Pro" Galaxy Tab S8 Ultra / S9 Ultra 14.6 fekete - tablet tok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: