Betöltés...

Tech-Protect Kevlar Pro Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok

Ár: 19.790 Ft

Tech-Protect Kevlar Pro Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok

Tech-Protect Kevlar Pro Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tokTech-Protect Kevlar Pro, egy páncélozott toksorozat, amely 360 fokban védi eszközét minden körülmények között. A házat fejlett hibrid szerkezet alapján tervezték, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik és könnyű._x000D_ A kétrészes tok egyesíti a PC-bevonatból készült kemény hátsó páncélzatot és az ütésálló TPU-t. További megerősítés a sarkokban – védőlégzsákok – hatékonyan elnyel minden esést. A készülék elejét egy beépített polikarbonát burkolattal ellátott keret veszi körül. Ez a megoldás tökéletesen elválasztja a kijelzőt, védve a karcolásoktól._x000D_ A megemelt élek védik a lencsét és az eszköz kijelzőjét a sérülésektől, a csúszásgátló felület pedig a Kevlar Pro másik előnye. _x000D_ Egy másik elem, amit meg kell említeni, az a kick stand. A könnyen használható láb funkcionális állványként fog szolgálni.
A tok egy dedikált ceruzatartó rekesszel van felszerelve. _x000D_ A Kevlar Pro rendelkezik az MLT- STD-810G katonai tanúsítvány, ami azt jelenti, hogy az adott termék speciális tartóssági teszteken esett át, és szigorú működési követelményeknek is megfelel._x000D_ Hogyan ellenőrizhető, hogy az adott tartozék illeszkedik-e a Samsung Galaxy Tab készülékéhez?< /strong>
Egyszerű, ellenőrizze készüléke T-vel vagy X-betűvel kezdődő modellszámát.
Kiegészítőink tökéletesen illeszkednek és teljesen kompatibilisek a következőkkel: X810 / X816B._x000D_ < p>TERMÉK TULAJDONSÁGAI:
- 100%-ban eredeti
- Eredeti csomagolásba csomagolva
- Könnyű kialakítás< br />- Beépített polikarbonát üveg védi a képernyőt
- Összecsukható láb
- Dedikált hely a ceruzának
- Extrém védelmet nyújt az esés ellen
- Tökéletes illeszkedés
- Pontosan készült kivágások
- Gombfedők
- Teljesen működőképes
- Megfelel a katonai ejtési teszt szabványnak (MLT-STD-810G)
- Könnyen össze- és szétszerelhető_x000D_ < p>SZETT TARTALMAZ:< br />1 x Tech-Protect Kevlar Pro tok

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Tech-Protect Kevlar Pro Galaxy Tab S9+ Plus 12.4 X810 / X816B fekete - tablet tok" című hirdetést látja. (fent)