Betöltés...

Laptop asztal, Artool, összecsukható, fa, natúr, 67x34.5x51 cm

Ár: 16.891 Ft

Laptop asztal, Artool, összecsukható, fa, natúr, 67x34.5x51 cm

Tulajdonságok:

Kellemes formájának és megjelenésének köszönhetően nemcsak a laptop használatához, hanem az ágyban történő reggeli felszolgálásához is hasznos. Tökéletes az ágyban történő könyvolvasáshoz vagy a házi feladatot vagy rajzolást az ágyból végző gyermekek számára is.
Az asztalnak 2 független lapja van: az egyik a laptop vagy a tablet számára, a másik pedig a számítógép egere és egy bögre számára, amelyben kedvenc italunkat fogyaszthatjuk.
A használt eszköz biztonsága érdekében speciális szellőzőnyílásokkal van ellátva. A szellőzés megakadályozza a laptop túlmelegedését, és védi az akkumulátort. Mivel a laptopok márkától függően eltérő módon szellőznek, az asztal több tucat, stratégiailag elhelyezett lyukkal lett ellátva, hogy a készülék modelljétől függetlenül biztosítsa a védelmet.
A teteje szögének 4 fokozatban állítható, az Ön preferenciáitól függően. Ezt a beállítást úgy tervezték, hogy növelje a kényelmet a használat során.
Ezenkívül a lábak magassága állítható, ami azt jelenti, hogy az asztal mind a felnőttek, mind a gyermekek számára optimális magasságra állítható.
A szetthez tartozó, az asztal alján elhelyezett szita megakadályozza, hogy laptopja vagy könyve lecsússzon az asztalról. Ez ráadásul levehető.

Műszaki adatok:

Anyaga: bambuszfa
Méretek készülék teteje: 36x34,5 cm (hossz x szélesség)
Egeres asztallap méretei: 18,5x34,5 cm (hossz x szélesség)
Teljes méretek: 67x34,5x51 cm (hossz x szélesség x magasság)
Magasság: 19,3-27 cm (állítható)
Összecsukott asztal méretei: 54,5x34,5x4,2 cm (hossz x szélesség x magasság)



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Laptop asztal, Artool, összecsukható, fa, natúr, 67x34.5x51 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: