Betöltés...

SAMSUNG hálózati töltő - 1x USB aljzat, 1x Type-C aljzat, 5V/3A, USB 15W + 35W Type-C, PD gyorstöltés támogatás, KÁBEL NÉLKÜL! - FEKETE - EP-TA220NBE - GYÁRI

Ár: 11.063 Ft

Termék teljes neve: SAMSUNG hálózati töltő - 1x USB aljzat, 1x Type-C aljzat, 5V/3A, USB 15W + 35W Type-C, PD gyorstöltés támogatás, KÁBEL NÉLKÜL! - FEKETE - EP-TA220NBE - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-195509
Gyártó: Samsung
Termék leírása:



Válaszd a Szupergyors töltést - a sebesség, a biztonság, a stabilitás és a teljesítmény érdekében!

Szupergyors, biztonságos és stabil, ne elégedj meg kevesebbel! - élvezd a Szupergyors töltést a kedvenc eszközeid széles skáláján, akár még iPhone-on is!







* A töltőkábelt nem tartalmazza. ** A Szupergyors töltés (SFC) a Samsung gyors töltési módszere, amelyet a Galaxy Notes (Note10 és újabb), a Galaxy S sorozat (S10 5G és újabb) és más SFC-képes eszközök, például az iPhone (iPhone 8 vagy magasabb) támogat. Az Adaptív gyorstöltés (AFC) egy gyors töltési protokoll a Samsung készülékekhez. *** A 35W-os töltés kizárólag az egyedüli töltésű PC-k esetében érhető el. Mobiltelefonok, táblagépek és más kompatibilis eszközök esetében a töltési sebesség az eszköztípustól és az egyidejűleg töltendő eszközök számától függően változhat. **** Az egy vagy több eszköz töltése esetén a teljesítmény a következőképpen változik: Akár 35W, ha egyetlen eszköz töltődik PD 3.0 és SFC (szupergyors töltés) körülmények között USB-C-vel. Akár 15W, ha egyetlen eszköz töltődik AFC állapotban, USB-A-val. Akár 20W, ha több eszköz töltődik PD 3.0 alatt USB-C-vel. Akár 15W, ha több eszköz töltődik AFC állapotban, USB-A-val.





A kétcsatlakozós töltő, ami elég erős az egyidejű, nagy teljesítményű töltéshez

Tapasztald meg az erőteljes, páratlan kiválóságot a kettős csatlakozóval!







* A töltőkábelt nem tartalmazza. ** A töltési sebesség az eszköztípustól és az egyidejűleg töltött eszközök számától függően változhat; Az adapter akár 35W energiát is le képes adni, ha egyetlen eszköz töltődik USB-C-n keresztül. A 35W maximum áramerősség kizárólag PC-k esetén érhető el.





Tölts fel többféle eszközt a nekik megfelelő sebességgel!

Android? Természetesen! De az iOS sem jelent problémát!







* A töltőkábelt nem tartalmazza.




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "SAMSUNG hálózati töltő - 1x USB aljzat, 1x Type-C aljzat, 5V/3A, USB 15W + 35W Type-C, PD gyorstöltés támogatás, KÁBEL NÉLKÜL! - FEKETE - EP-TA220NBE - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések