Betöltés...

Genesis Pallad 410 15,6" Notebook hátizsák - Fekete

Ár: 11.890 Ft

Ismerje meg a Genesis Pallad 410-et, egy univerzális hátizsákot, amely biztonságosan lehetővé teszi, hogy egy legfeljebb 15,6" átmérőjű laptopot és a szükséges tartozékokat is magával vigye. Az erre a célra kialakított belső zsebekben könnyedén elférnek az olyan kiegészítők, mint például az egér és hasonlók.

A belső rekesz puha habbal van borítva, amely megvédi a mechanikai sérülésektől és a véletlen ütésektől. Mi több, a dedikált zsebek lehetővé teszik, hogy a szükséges perifériákat magával vigye. Ezek nem csak megvédik őket az utazás során, hanem segítenek a megfelelő rend fenntartásában is a belsejében.

Megbízható és tartós - pontosan így jellemezhető a Genesis Pallad 410. Tartósságát az 1680D poliészternek köszönheti - ez az anyag tiszta és sűrű szövésű, a kedvezőtlen körülményeknek ellenálló anyagszerkezetű. A Pallad 410 további megerősítése érdekében egy függőleges vízálló zsebbel láttuk el az elején és egy továbbfejlesztett fogantyúval, amely hagyományos módon történő hordozásra alkalmas.

A nagyobb viselési kényelem érdekében állítható mellkasi öv és profilozott vállpántok segítik Önt. A kényelmet a hálós anyaggal borított ergonomikus habszivacs garantálja. Mindezt annak érdekében, hogy ne csak kényelmet biztosítson Önnek, hanem a testtartására is ügyeljen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Genesis Pallad 410 15,6" Notebook hátizsák - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: