Betöltés...

Univerzális Laptop Töltő 65W - 90W - 15 különböző csatlakozófejjel / ZMR-LC-1

Ár: 14.900 Ft

Az univerzális laptop töltő kiváló megoldást kínál a különböző laptopok gyors és hatékony töltéséhez. A modern technológia és a sokoldalúság jegyében tervezve, ez a töltő ideális választás az üzleti utazók, diákok és otthoni felhasználók számára.

Főbb jellemzők:

Univerzális Kompatibilitás: A töltő alkalmas 65W és 90W teljesítményig, így számos laptop típussal kompatibilis. Ezzel egyszerűbbé válik a különböző eszközök közötti váltás és a készülékek egyetlen töltővel való kezelése.

Intelligens Töltési Technológia: Az intelligens töltési technológia segítségével a töltő automatikusan az eszköz igényeinek megfelelő optimális teljesítményt biztosítja, minimalizálva az energiaveszteséget és hozzájárulva a hosszabb akkumulátor-élettartamhoz.

Kompakt és Hordozható: A kis méret és könnyű kialakítás lehetővé teszi a töltő könnyű hordozhatóságát, így ideális kiegészítője lehet az utazóknak és mindazoknak, akik gyakran mozognak.

Biztonságos és Megbízható: A töltő beépített védelemmel rendelkezik a túltöltés, túlfeszültség, rövidzárlat és túlmelegedés ellen. Ezáltal a töltő biztonságosan és megbízhatóan működik, megóvva az értékes laptopokat.

Állítható Csatlakozófejek: A töltő csomag tartalmazza az egyes laptop márkákhoz és modellekhez alkalmazkodó különféle csatlakozófejeket, így könnyedén választhatja ki a számára megfelelőt.

Ez egy sokoldalú és megbízható kiegészítő, amely megfelel a modern mobil munka és életstílus követelményeinek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és szerezze be ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Univerzális Laptop Töltő 65W - 90W - 15 különböző csatlakozófejjel / ZMR-LC-1" című hirdetést látja. (fent)