Betöltés...

Samsung X710/X716B Galaxy Tab S9 11.0 tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval,Pencil tartóval - Tech-Protect Hybrid - fekete (ECO csomagolás)

Ár: 8.750 Ft

- A Tech-Protect SC Pen Hybrid tok egy könnyű és vékony védőtok, amely véd a sérülések ellen, és emellett kiemeli Samsung Galaxy Tab készüléked egyedi sziluettjét. - A hibrid kialakítás egy rugalmas TPU keret az ütéscsillapításért és egy kemény PC hátlap kombinációja. - Az SC Pen Hybrid védelmet nyújt a véletlen leesések vagy karcolások ellen, miközben nem fedi el teljesen az eredeti dizájnt. - A tokban külön hely van a tollnak, ami biztonságos használatot tesz lehetővé a toll elvesztésének kockázata nélkül (a csomagolás a tollat nem tartalmazza). - A beépített képernyővédő állványként is használható a táblagép kényelmesebb használata érdekében, és a készülék ébresztésére és alvó állapotba helyezésére használt technológiának köszönhetően az akkumulátor kissé hosszabb üzemidejét is biztosítja.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Termék: Notebook, laptop
 
Feladás dátuma: 2024.04.08
Eddig megtekintették 25 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Samsung X710/X716B Galaxy Tab S9 11.0 tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval,Pencil tartóval - Tech-Protect Hybrid - fekete (ECO csomagolás)" című hirdetést látja. (fent)