Betöltés...

D-Link DUB-2327 USB 3.0, USB-C, HDMI, SD, MicroSD 6 az 1-ben Szürke USB Hub kártyaolvasóval

Ár: 20.167 Ft

Élvezze a prémium dokkoló állomás élményét, ha egyszerűen csatlakoztatja a hubot a számítógép egyetlen USB-C portjához. Kibővítheti monitorát egy második képernyőre, fájlokat vihet át SD-kártyáról és USB 3.0-s eszközökről, és egyszerre töltheti laptopját. Távolról kell dolgoznia? Egyszerűen húzza ki a hub egyetlen kábelét, és máris használhatja laptopját.

Megbízhatóan tömegesen vigye át a fájlokat SD- vagy microSD-kártyájáról a számítógépére a hub beépített kétnyílású SD/microSD-kártyaolvasójával. Tökéletes a fényképezőgépről készült fényképek és videofelvételek gyors letöltéséhez telefonra, táblagépre vagy számítógépre anélkül, hogy a fényképezőgép akkumulátorát használná.

A térszürke, erős alumíniumötvözet ház megvédi a benne található kiváló minőségű lapkakészletet, és minden helyzetre készen áll a hubot, legyen szó otthon, az irodában vagy utazás közben.

A „plug and play” kényelem lehetővé teszi a hub azonnali használatát bármely USB-C porttal rendelkező Mac, Windows vagy Linux számítógéppel. Nincsenek telepítendő illesztőprogramok, és egyáltalán nincs bonyolult szoftverbeállítás sem.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kábelek, csatlakozók
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "D-Link DUB-2327 USB 3.0, USB-C, HDMI, SD, MicroSD 6 az 1-ben Szürke USB Hub kártyaolvasóval" című hirdetést látja. (fent)