Betöltés...

Pout Eyes 4 17" Laptop állvány - Ezüst

Ár: 19.340 Ft

Az EYES 4 a legfejlettebb, kényelmes alumínium laptopállvány íróasztalhoz, amelyet elegánsan úgy terveztek, hogy laptopját a legjobb látószögbe emelje a kényelmes gépelés és nézés érdekében.

KÉNYELMES NÉZŐSZÖGA legjobb látószögbe emeli laptopját a kényelmes gépelés és nézés érdekében. Elősegíti a jobb testtartást, és segít csökkenteni a szem megerőltetését, a nyak-, a hát- és a csuklófájdalmat. Az alumínium panel megakadályozza, hogy számítógépe elmozduljon vagy megremegjen gépelés, kábelek csatlakoztatása vagy adathordozók USB-portokból való eltávolítása közben.

TELJES 360°-ban FORGÓ ALAPA 360°-ban elforgatható talp lehetővé teszi a képernyő egyszerű megosztását és a portokhoz való hozzáférést. Az állvány alatti hely további asztali tárolásra használható. A kábelkezelő gyűrű lehetővé teszi, hogy minden kábelét rendezetten tartsa. Ez az asztali rendszerező tökéletes azok számára, akik hatékonyságot és egyszerűséget szeretnének a munkaterületükön.

MEGELŐZNI A TÚLMELEGEDÉSTAz alumínium panel segít hűvösen tartani a laptopokat, és megakadályozza a túlmelegedést, valamint hűtőbordaként hűti a laptopot. A csúszásmentes gumi lábak segítik a laptop szilárdan a helyén tartását, megakadályozva, hogy lecsússzon az állványról, és a laptopállvány a helyén védi a munkafelületet a karcolásoktól. Legfeljebb 17"-os laptopokkal kompatibilis, beleértve a MacBook Pro, MacBook Air, Samsung, LG, HP, Dell, Sony és sok más típust.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Pout Eyes 4 17" Laptop állvány - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)