Betöltés...

Icy Dock MB104U-1SMB HDD Dokkoló és klónozó állomás (USB 3.2 - SATA)

Ár: 24.470 Ft

Az EZ-Adapter MB104U-1SMB gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a 2,5 hüvelykes SATA SSD/HDD vagy M.2 NVMe/SATA SSD meghajtóhoz bármely rendszer USB-C portján keresztül. Ez az ultrahordozható adapter akár 10 Gbps átviteli sebességet is támogat az USB 3.2 Gen 2-n keresztül.

Gyors és egyszerű meghajtóelérésEgyszerűen csatlakoztasson egy 2,5 hüvelykes SATA vagy M.2 SATA/NVMe meghajtót az EZ-adapterhez, és csatlakoztassa az USB -C csatlakozót a rendszerhez az adatátvitel/mentés/ törlés gyors elvégzéséhez. A szerszám nélküli meghajtótelepítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több merevlemezt/SSD-t könnyedén cseréljenek és hozzáférjenek.

Páratlan átviteli sebességTapasztalja meg az EZ-Adapter MB104U-1SMB villámgyors adatátviteli sebességét. Egy M.2 NVMe SSD-hez csatlakoztatva és USB 3.2 Gen 2 hosthoz párosítva ez a sokoldalú adapter akár 1000 MB/mp átviteli sebességet is képes biztosítani. Továbbá, ha egy M.2 SATA SSD-vel vagy egy 2,5"-os SATA SSD/HDD-vel van összekötve, az MB104U-1SMB akár 600MB/mp átviteli sebességet is elérhet. Ezek a lenyűgöző sebességek hatékony és gyors adatátvitelt biztosítanak, így az EZ-Adapter MB104U-1SMB nélkülözhetetlen eszközzé válik az adatkezelési igényeihez.

Szabadtéri kialakításA nyitott kialakítás lehetővé teszi, hogy a 2,5"-os meghajtók és az M.2 SSD-k teljesen szabadon legyenek a maximális hőelvezetés érdekében.

Adattovábbítás útközbenAz EZ-Adapter MB104U-1SMB kifejezetten a mobilitás és a funkcionalitás jegyében készült. Az adapter könnyű és tartós kialakítású, így könnyen elfér a kézipoggyászban vagy zsebben. Ráadásul az adaptert USB host busz táplálja, és nem igényel külső hálózati adaptert, így tökéletes eszköz az útközbeni használathoz.

LED-es jelzésekAz MB104U-1SMB a meghajtó aktivitását jelző LED kijelzővel van ellátva. Az adapteren lévő kék LED-lámpa villogni fog, amikor a meghajtóhoz éppen hozzáférnek.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Laptop, notebook tartozékok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Icy Dock MB104U-1SMB HDD Dokkoló és klónozó állomás (USB 3.2 - SATA)" című hirdetést látja. (fent)