Betöltés...

Izoxis mini nyomtató

Ár: 7.390 Ft


NYOMTATÁSI SEBESSÉG  -  a hőnyomtató nagyon gyors a nyomtatásban, ami különösen olyan helyeken hasznos, ahol dokumentumok, szövegek és fényképek azonnali generálása szükséges telefonról vagy táblagépről. A közvetlen hőnyomtatók éppen ilyen kivételes nyomtatási sebességet kínálnak. 



KIS MÉRET  -  a mini nyomtató kompakt méretekkel rendelkezik, így könnyen szállítható, használható és tárolható.  Könnyen elfér pénztárcában, hátizsákban vagy akár zsebben is . A macska kialakítása tetszeni fog a gyerekeknek és a tinédzsereknek.



KÖNNYŰ HASZNÁLAT -  a készülék könnyen használható, és nem igényel bonyolult nyomtatószoftvert. Csak töltse le a Fun Print alkalmazást, vagy olvassa be az utasításokhoz mellékelt QR-kódot. Az alkalmazás letöltése után csak kapcsolja be a nyomtatót, és Bluetooth-on keresztül csatlakozzon telefonjához vagy táblagépéhez, a nyomtató neve MX 06 - 5286. Az alkalmazás számos nyelven elérhető.



11 NYOMTATÓ HENGERT TARTALMAZ  – a készlet 11 nyomtatóhengert is tartalmaz. Sokáig fog tartani. Az első tekercs már be van helyezve a nyomtatóba.
LEÍRÁS



szín: fehér, kék
anyaga: műanyag
töltés: USB-USB Type-C
termikus: igen
méretei: 11 x 7,8 x 3,7 cm
súlya: 350 g
Csomag súlya: 477 g
TARTALMAZZA



nyomtató
11 nyomdatekercs


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Nyomtatók, és nyomtatópatronok
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Izoxis mini nyomtató " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb