Betöltés...

Yale Linus állítható cilinder/henger okoszárhoz

Ár: 20.290 Ft

Linus® állítható betét
Dobja fel ajtaját egy kulcs nélküli zárral, amelyet úgy terveztek, hogy biztosítsa a biztonságot és megkönnyítse az életét. Nem kell kimérnie az ajtaját, mert a Linus® állítható betétet úgy tervezték, hogy illeszkedjen az ajtajához. Szerelje össze a betétet a meglévő betéttel azonos hosszúságúra a megfelelő távtartók segítségével.

Egészítse ki ajtaját egy kulcs nélküli zárral, amelyet úgy terveztek, hogy biztosítsa a biztonságot és megkönnyítse az életét.

Attól függően, hogy jelenleg milyen típusú eurohenger van az ajtajában, előfordulhat, hogy azt ki kell cserélni ahhoz, hogy kompatibilis legyen a Linus® Smart Lock zárral.

Szerelje össze a Linus® állítható betétet a jelenlegi betéttel azonos hosszúságúra, és használja a megfelelő külső és belső távtartókat.

Tulajdonságok:

Linus® állítható henger – garantáltan működik a Linus® Smart Lock zárral. Nincs szükség az ajtó megmérésére, mert az állítható hengert úgy tervezték, hogy illeszkedjen az ajtóhoz.
Egyetlen henger a legtöbb ajtóhoz – a legtöbb méretű henger cseréjére tervezték. Használja a honlapunkon található henger-kompatibilitás ellenőrző eszközünket, hogy megnézze, a Linus® felszerelhető-e meglévő hengerére. Szerelje be a Linus® állítható bélést a szükséges bélésmérethez, és használja a megfelelő belső és külső távtartókat.
Lehetővé teszi a Linus® zár beszerelését, ha a meglévő bélés nem kompatibilis.
-- Ha a meglévő bélése nem rendelkezik üzembiztos funkcióval, ami azt jelenti, hogy nem tudja elfordítani a kulcsot kívülről, amikor egy második kulcsot helyez be a meglévő bélés belsejébe.

Ha a meglévő betétnek a gombja nem középen van.

Védelem és biztonság – 6 tűs, kulcsra vágott henger C5D besorolással az EN 1303:2015–07 szabvány szerint. Linus® állítható hengerünk ellenáll a felfeszítésnek, fúrásnak, ütközésnek és a bélésből való kitörésnek.
Könnyen felszerelhető – a bélés beépítése az ajtóba mindössze 15 percet vesz igénybe, és mindössze 2 imbuszkulcsra (mellékelve) és egy csavarhúzóra van szüksége. Nézze meg oktatóvideónkat „Hogyan szereljük fel a Linus® Smart Lockot egy állítható hengerre“.
Állítható hosszúság – a belső bélések hossza: 30 mm minimális betéthossz – 65 mm maximális betéthossz 5 mm-es beállítással, a 30/30 a legrövidebb betét opció

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Yale Linus állítható cilinder/henger okoszárhoz" című hirdetést látja. (fent)