Betöltés...

Lexar 1TB NS100 2.5" SATA3 SSD

Ár: 27.390 Ft

Javítsa számítógépe teljesítményétJavítsa a meglévő rendszer teljesítményét a Lexar® NS100 2,5 ”SATA III (6Gb / s) SSD meghajtóval. Ez az egyszerű frissítés gyorsabb indításokat, alkalmazás-betöltési időket és adatátvitelt biztosít, így a régi számítógép dinoszauruszról dinamóra vált, akár 550 MB / s olvasási sebességgel. Hűvösebb, csendesebb, és kevesebb akkumulátor-üzemidőt használ, mint egy hagyományos merevlemez-meghajtó.

Adjon lendületet laptopjának vagy PC-jénekAz NS100 SSD segítségével időt és pénzt takaríthat meg a laptop vagy a PC frissítésével. Javított teljesítmény és akár 550 MB / s olvasási sebesség mellett a rendszerbetöltések, az adatátvitel és az alkalmazások betöltési ideje szélsebessé válik.

Teljesítményproblémák állnak mögöttedAz NS100 SSD megszabadul a számítógép teljesítményének szorongásától egy régi, hagyományos merevlemez-meghajtótól, és lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességgel és tárhellyel a középpontba kerüljön, mint valaha.

Tartósra épültA hagyományos merevlemez-meghajtóktól eltérően az NS100 SSD-nek nincsenek mozgó alkatrészei, így tartósabb és kevésbé valószínű, hogy meghibásodik. Ehhez hozzáteszi, hogy ütés- és rezgésálló, és egy robusztus és megbízható SSD-vel rendelkezik, hogy biztonságosan tárolhassa és megjeleníthesse nagyméretű adatait, fényképeit és 4K-videóit.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "Lexar 1TB NS100 2.5" SATA3 SSD" című hirdetést látja. (fent)