Betöltés...

CAMERON SINO Li-Ion JBL hangszóró akku - 3,7V / 10000 mAh, JBL GSP-1S3P-CH4A kompatibilis, belső akku, beépítése szakértelmet igényel! - JBL Charge 5 - CS-JML500XL - GYÁRI

Ár: 17.699 Ft

Termék teljes neve: CAMERON SINO Li-Ion JBL hangszóró akku - 3,7V / 10000 mAh, JBL GSP-1S3P-CH4A kompatibilis, belső akku, beépítése szakértelmet igényel! - JBL Charge 5 - CS-JML500XL - GYÁRI
Termék cikkszáma: ACC-263046
Gyártó: CAMERON SINO
Termék leírása:
Minőségi Cameron Sino akkumulátor
Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje szakértelmet igényel, így a cseréhez szakszerviz közreműködése szükséges.


Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját
A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.


A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:
- eredeti Cameron Sino gyártmány
- kiemelkedő ár / érték arány
- segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *
 
 
Egyéb kompatibilitás
GSP-1S3P-CH4A, Charge 5, JBLCHARGE5BLUAM
 
 


Ismerd meg a gyártót:
A Cameron Sino csereakkumulátorok gyártására specializálódott több mint 100 eszközkategóriához.

Gazdag kutatási és fejlesztési képességünkre és tapasztalatainkra alapozva kiváló minőségű és garantált biztonságú akkumulátorokat kínálunk ügyfeleink számára.

Az iparág változó igényeihez való alkalmazkodás érdekében a Cameron Sino folytatja új termékek fejlesztését és piacra dobását így kínálatunk folyamatosan bővül.



* az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb számítógép alkatrészek, kiegészítők
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Számítógép rovaton belül a(z) "CAMERON SINO Li-Ion JBL hangszóró akku - 3,7V / 10000 mAh, JBL GSP-1S3P-CH4A kompatibilis, belső akku, beépítése szakértelmet igényel! - JBL Charge 5 - CS-JML500XL - GYÁRI" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések